Çözüldü RDR2'de tüm harita görevlerle açılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feyzi Unal

Decapat
Katılım
17 Nisan 2021
Mesajlar
440
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RDR 2'nin tüm haritasını görevlerle story modda gezip oyun gereği açılıyor mu, yoksa bizim mi açmamız gerekiyor?

Şöyle açıklayayım: Şimdi oyunun %60'lık kısmındayım. Haritanın daha açılmamış çok fazla yeri var. Bu açılmamış yerleri oyunun görevleri icabı geziyor muyuz, yani yolumuz düşecek mi? Örneğin; Blackwater'dan sol aşağına falan gidecek miyiz? Saint Denis denen şehrin sağ tarafları ve üst kısımlarına filan gidilecek mi? Yoksa ben kendim gezip açayım diyorum da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Blackwater dışında her yer açık, Chapter 2'den itibaren her yere görev yapmaksızın gidebilirsiniz. Blackwater tarafı Chapter 6 sonrası açılıyor.

Tabii senaryo ilerleyince oralara da yolunuz düşecek ama bunu beklemeden siz de gidebilirsiniz.
Şu attığım resimde kırmızı kalemle çizerek göstermeye çalıştığım siyah kalın tren rayları var ya, o çizgiler haritanın bittiği yerleri mi temsil ediyor?
 

Dosya Ekleri

  • mappp.png
    mappp.png
    938,4 KB · Görüntüleme: 1.339
Konuyu hortlamak istedim biraz :).
Rdr2 online da saatlerimi geçirmişim ve story e vaktimi anca ayırabildim ve az once 0 spoiler ile oyunu bitirdim. Onlinedan harita kurgusunu bildiğim için storyde quest harici hic keşif yapmadım. Ancak story bittiginde bati tarafi tamamen kapalı bitti. Yani tumbleweed armadillo vs ile ilgili oyun hic gorev vermiyor muydu? Acikcasi oralari daha çok merak ediyordum çünkü tam vahşi batı örneği ortamlardi tozlu topraklı. Gorevler anlaminda oraya gitme zorunluluğu hic yok mudur story modda. Konu hakkinda bilgisi olan var mi?
 
Konuyu hortlamak istedim biraz :).
RDR2 Online da saatlerimi geçirmişim ve story e vaktimi anca ayırabildim ve az once 0 spoiler ile oyunu bitirdim. Online'dan harita kurgusunu bildiğim için storyde Quest harici hiç keşif yapmadım. Ancak story bittiginde bati tarafi tamamen kapalı bitti. Yani tumbleweed armadillo vs ile ilgili oyun hiç gorev vermiyor muydu? Açıkçası oralari daha çok merak ediyordum çünkü tam vahşi batı örneği ortamlardi tozlu topraklı. Gorevler anlaminda oraya gitme zorunluluğu hiç yok mudur story modda. Konu hakkinda bilgisi olan var mi?

Merhaba, aynı durumu yaşadım. Epilogue bölümünde sadece Blackwater'a götürdü oyun görevlerle. Haritanın güney batısına götürmedi oyun beni de.
 
Merhaba, aynı durumu yaşadım. Epilogue bölümünde sadece Blackwater'a götürdü oyun görevlerle. Haritanın güney batısına götürmedi oyun beni de.
... Üzdü oraları story için de birçok quest ile + Rockstar yaratıcılığı ile oynamak isterdim. Yarı harita ile hikaye tamamlandı. Enfesti ama hep devamının gelmesini ve hiç bitmemesini isteyeceğimiz bir quest line sundu....
 

Yeni konular

Geri
Yukarı