Hocam açıkçası ben hiç avcılık da dahil olmak üzere hiç para kazanmakla uğraşmadım ama en son 8000 dolarım vardı dediğim gibi. Bazen bazı yerlerde nişancılık üstüne iddia koyanlar oluyor, 5-10 dolar ile başlıyor biraz gidiyor. Onlardan kazanabilirsiniz biraz, onun dışında ödül avcısı olabiliyorsunuz. İlk ödül avcısı görevi 50 dolar veriyor hatta. Sanırım Valentine'de veriyordu ilk ödül avcısı görevini. İleride opsiyonel olarak kampta size birlikte banka soygunu yapmayı teklif edenler olacak. Balık tutup onu satabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
Şu anki aklım olsa öderdim dememin sebebi şu anda hiç girmemem. Oynadığım zaman doya doya harcasam daha iyi olurdu
Bu arada at nalı tepesi doğru, aklınızda kalmış. Haksızlık etmeyin boş yere hafızanıza
kamptaki insanların bazen eşya istekleri oluyor, (mızıka vs.) Onları aramakla ekstra bir zaman harcamanızı önermem. Şansınıza karşınıza çıkarsa alıp teslim edersiniz. Onun dışında kamptaki odun kesme, saman taşıma gibi işleri yaparsanız onurunuz artar.