RDR2'deki en iyi Arthur Morgan ara sahneleri hangi bölümlerde?

Cryptonix

Hectopat
Daha fazla  
Edit işini yavaştan kavradım ve bence şu zamana kadar yazılmış en iyi oyun karakterlerinden birisi olan Arthur Morgan reise bir edit yapacağım. Tren soygunu yaptığımız ara sahne dışında edit için önerebileceğiniz başka ara sahne var mı? Varsa hangi bölümlerde?

I am afraid sahnesi, chapter 6 birini trene götürüyoduk sonra rahibeyle karşılaşıyoduk. Bir de kocası madende ölmüş dul bir kadına para veriyoduk. Orasıda çok güzeldi.

Oyunu bitirip ilerleme kısmından eski görevleri oynadığım ve o şekilde kayıt aldığım için rahibe sahnesini alamam sanırım. Yine öneriniz için teşekkür ederim.

Edit işini yavaştan kavradım ve bence şu zamana kadar yazılmış en iyi oyun karakterlerinden birisi olan Arthur Morgan reise bir edit yapacağım. Tren soygunu yaptığımız ara sahne dışında edit için önerebileceğiniz başka ara sahne var mı? Varsa hangi bölümlerde?

Şunu da belirteyim de sad edit gibi bir edit olmayacak. Bazı ara sahneler vardı Arthur reisi gördüğümüzde tüylerimiz diken diken oluyordu. İşte o tür ara sahneler istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı