Hocam nays ile alırsanız yüzde 20 sini geri veriyor 240 TL ye düşüyor.Aktif ederimde güvenilir mi?
Güvenilir.
Gamebillet güvenilir mi?
Merhaba GameBillet | PC, Mac and Linux Games üzerinden Steam "God of War" alacağım güvenilir midir? Bu site üzerinden satın alım yapan var mı? Varsa kod ne zamana elime ulaşır vs. gibi bilgileride paylaşırsanız sevinirim.www.technopat.net
GameBillet güvenilir mi?
Selamlar, Gamebillet güvenilir midir? Bunun hakkında çok fazla konu açılmış ancak Steam ile aradaki fiyat farkını görünce insan bir düşünmüyor değil. Site üzerinden Marvel's Spider-Man Remastered alacağım, bir problem yaşatır mı?www.technopat.net
2023GB5 kodunu kullan.
@Vhuys Oyun Alışverişlerine %20 Hediye Para Kazan! | NaysOyun: RDR2 RGL Key 242TL
https://www.gamebillet.com/red-dead-redemption-2-40856860 2023GB5 indirim kodu, sepete yazın. Siteden Max Payne aldım hiçbir sıkıntı olmadı merak edenler için. Bundan daha uyguna bulabileceğini zannetmiyorum, Humble Bunde'da da zam yedi.www.technopat.net
Bu yöntemle Epic'ten alırsan 240 TL oluyor.
Kaçırma derim.RDR2 bayağıdır alacaktım. Steam'de zamlanmış ama Epic Games'de hala 300TL. Sizce alınır mı? Okul harçlıklarimla alacağımda. Kararsızım. Sonradan Epic'te indirime girer mi?