Andy deufresne
Hectopat
Ku klux klanı öldür.
Ana senaryoyu bitirmek için acele etme, sindire sindire keşfede keşfede yan görevleri yapa yapa tecrübe et. Bittiğinde boşluğa düşeceğin bir şaheser oynuyorsun, tadını iyi çıkar.
Tavsiye falan arayıp spoiler yemene de gerek yok,min Max yapacağın çok kasacağın bir oyun değil, kaptır kendini git.
Ha bir de, oyunda ilk satın aldığın at ile sonuna kadar gitmek bir adamlık vazifesidir, daha iyisini bulsan da değiştirme.![]()
Kesinlikle paranı harca cimrilik etme zaten bir anda o kadar çok oluyor ki para harcasanda bitmiyor silahlarını özelleştir Arthur ile onurlu bir vatandaş ol iyilik yap sonra pişman olma çok spoiler vermeyeyim güzel bir at seç mesela oyunun en iyi atı beyaz bir at vardı karlık bir yerde onu al oyuna odaklan hikayeyi anlamaya çalış haritada gezin etrafa bir suru detay var her birinde vay be denecek kadar sonra da eğlenmene bak.
- Paranı harca benim gibi lazım olur diye biriktirirsen oyunun sonunda on binlerce dolarla kalakalırsın.
- Beyaz Arap atını intten bakarak al en iyi atlardan birisi.
- Böyle oyun bitmeden orada burada araştırıp soruşturmaya devam edersen çok fazla spoiler yiyeceksin.
Sanırım beyaz Arap atıyla değiştireceğim![]()
Onurlu vatandaş olmak önemli mi? Mesela;
Arada bir yoldakilere saldırıyorum atlarını falan kaçırıyorum.
Ama galiba bu kadar merak edersem spoiler yiyeceğim![]()
Sanırım beyaz Arap atıyla değiştireceğim
Onurlu vatandaş olmak önemli mi? Mesela;
Arada bir yoldakilere saldırıyorum atlarını falan kaçırıyorum.
Ama galiba bu kadar merak edersem spoiler yiyeceğim
Sondaki cümlenize katılıyorum.
Ağır ağır oyna sindire sindire hikaye de ileleyeceğim diye abanma sonra çok üzülürsün yan görev vs yap tadını çıkar.
Ha bu arada bu oyun PS5 de oynanmaz PC de oynanır Türkçe yaması olmadan oynamak da amelelik kusura bakma![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.