Çözüldü RDR2'yi %100 bitirmek için bu görevler zorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1677430207098.png

Unkown collectable'ı nasıl açacağım? Yapmak zorunlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, %100 bitirmek için bunları yapmanız zorunlu. Unknown Collectable olarak gözüken ise "Hunting Requests"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Evet, %100 bitirmek için bunları yapmanız zorunlu. Unknown Collectable olarak gözüken ise "Hunting Requests"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Hocam Hunting Requests'in hepsini yapmak zorunlu mu?

Oyun bitti. %85.2'deyim şuan.

Tamam hocam Teşekkürler.
Saint denis gitmeden önce bitkilerden şapka yapan zatın dükkanına gitmen gerekiyordu. Eğer belediye başkanı davetini altın ödüllü yapsaydın zaten bölüm sonu ekranda çıkacaktı yeri. Mezarlıkları ziyaret etmelisin. Karşılaşmaları yapmalısın bazılar gerçekten zor. Valantine deki av talebini yapacaksın. Avlanacağın çoğu hayvan bu arada ipucu veriyorum evimizin yakınındaki çay akıtısının orada. 1000 saatim var oyunda benim :D

Saint denis gitmeden önce bitkilerden şapka yapan zatın dükkanına gitmen gerekiyordu. Eğer belediye başkanı davetini altın ödüllü yapsaydın zaten bölüm sonu ekranda çıkacaktı yeri. Mezarlıkları ziyaret etmelisin. Karşılaşmaları yapmalısın bazılar gerçekten zor. Valantinedeki av talebini yapacaksın. Avlanacağın çoğu hayvan bu arada ipucu veriyorum evimizin yakınındaki çay akıtısının orada. 1000 saatim var oyunda benim :D

Hocam artık açamayacak mıyım ben o Hunting Requests'i? Ayrıca karşılaşma dediğiniz nedir?
Ben size direk hangi şeyleri yaptım hangilerini yapmadım direk fotoğraflarını atayım hocam.
1677434614093.png

1677434638713.png

1677434650098.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı