Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 21 Temmuz 2022 #1 GeForce NOW var benim bildiğim ama orada da RDR2 yok. Hazır şu an indirimde 149 lira iken alsam Cloud oynayabilir miyim?
GeForce NOW var benim bildiğim ama orada da RDR2 yok. Hazır şu an indirimde 149 lira iken alsam Cloud oynayabilir miyim?
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 22 Temmuz 2022 #2 Earas dedi: GeForce NOW var benim bildiğim ama orada da RDR2 yok. Hazır şu an indirimde 149 lira iken alsam Cloud oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GFN powered by GAME+ Bu linkten destekleyen tüm oyunları görebilirsin.Malasef Rdr yok ve oynayamazsın.
Earas dedi: GeForce NOW var benim bildiğim ama orada da RDR2 yok. Hazır şu an indirimde 149 lira iken alsam Cloud oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GFN powered by GAME+ Bu linkten destekleyen tüm oyunları görebilirsin.Malasef Rdr yok ve oynayamazsın.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Temmuz 2022 #3 Sirius Blackw dedi: GFN powered by GAME+ bu linkten destekleyen tüm oyunları görebilirsin. Maalesef RDR yok ve oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben de yazdım zaten GeForce NOW da olmadığını biliyorum. Oynayabileceğim başka Cloud Gaming platformu var mı diye merak ettiğimden konuyu açtım.
Sirius Blackw dedi: GFN powered by GAME+ bu linkten destekleyen tüm oyunları görebilirsin. Maalesef RDR yok ve oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben de yazdım zaten GeForce NOW da olmadığını biliyorum. Oynayabileceğim başka Cloud Gaming platformu var mı diye merak ettiğimden konuyu açtım.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 22 Temmuz 2022 #4 Earas dedi: Ben de yazdım zaten GeForce NOW da olmadığını biliyorum. Oynayabileceğim başka Cloud Gaming platformu var mı diye merak ettiğimden konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Boosteroid platformu var ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Earas dedi: Ben de yazdım zaten GeForce NOW da olmadığını biliyorum. Oynayabileceğim başka Cloud Gaming platformu var mı diye merak ettiğimden konuyu açtım. Genişletmek için tıkla... Boosteroid platformu var ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.