micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 176 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Resident Evil 4 için trainer indirdim, oyunu küçük ekran halinde açtım ama mouse oyun içinde kalıyor ve oyun ekranının dışına çıkmıyor. Ne yapmalıyım?
Resident Evil 4 için trainer indirdim, oyunu küçük ekran halinde açtım ama mouse oyun içinde kalıyor ve oyun ekranının dışına çıkmıyor. Ne yapmalıyım?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 4 Mayıs 2024 #2 Trainer yazılımlarındaki hileler genelde kısayol tuşlarına atanıyor. Eğer kısayol tuşları mevcutsa o şekilde oyundayken etkinleştirmeyi deneyin. Veya oluyorsa oyuna girmeden önce etkinleştirip oyuna girin. Artı 0 Eksi
Trainer yazılımlarındaki hileler genelde kısayol tuşlarına atanıyor. Eğer kısayol tuşları mevcutsa o şekilde oyundayken etkinleştirmeyi deneyin. Veya oluyorsa oyuna girmeden önce etkinleştirip oyuna girin.