Argentq Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 PC de 4 GB RAM olduğu için ready Boost açayım dedim fakat şöyle bir hata veriyor. Argentq dedi: PC de 4 GB RAM olduğu için ready Boost açayım dedim fakat şöyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... YT'den bir sürü video izledim çözülmedi nasıl çözerim?
PC de 4 GB RAM olduğu için ready Boost açayım dedim fakat şöyle bir hata veriyor. Argentq dedi: PC de 4 GB RAM olduğu için ready Boost açayım dedim fakat şöyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... YT'den bir sürü video izledim çözülmedi nasıl çözerim?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 12 Nisan 2025 #2 Sistemin biraz daha eski ise örneğin; 1 GB RAM, Pentium işlemci gibi sistemlerde ReadyBoost çalışır fakat bir etkisi olmaz sisteme.
Sistemin biraz daha eski ise örneğin; 1 GB RAM, Pentium işlemci gibi sistemlerde ReadyBoost çalışır fakat bir etkisi olmaz sisteme.