Ready or Not görevi kabul etmiyor

haevn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an Ready or Not oynuyorum. Oyunda ben kurunca odayı görev bittiğinde arkadaşımda görev yapıldı b yazıyor ama altında çözülmedi yazıyor fakat bende görev çözülüyor. O odayı kurunca ise bende de aynısı yazıyor ve çözülmedi yazıyor fakat onda çözüldü yazıyor. Bunun çözümü var mıdır?

Merhaba ben şu an Ready or Not oynuyorum. Oyunda ben kurunca odayı görev bittiğinde arkadaşımda görev yapıldı b yazıyor ama altında çözülmedi yazıyor fakat bende görev çözülüyor. O odayı kurunca ise bende de aynısı yazıyor ve çözülmedi yazıyor fakat onda çözüldü yazıyor. Bunun çözümü var mıdır?

Yanlış bilmiyorsam çözülmedi denilince eksik bazı birtakım şeyler yapmışssınız demekti galiba

Yanlış bilmiyorsam çözülmedi denilince eksik bazı birtakım şeyler yapmışssınız demekti galiba

Banada öyle geldi ama host değişince çözülmedi yazısıda değişiyorsa alakası olmayabilir. Host kimse sanırsam onun görev ilerlemesi olarak kabul ediyor oyun. Yani host sen olunca o görevi yapınca singleplayerde de sende yapılmış olarak sayılıp yeni görev açılıyor fakat arkadaşında açılmıyor olabilir. (Oyunun hikaye maplerini tamamen bitirdim fakat üstte yazdıklarım sadece tahminden ibaret, bir kesinliği yok.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı