Ready or Not için harita nasıl geliştirilir?

MrSicariuss

Hectopat
Daha fazla  
Bu konuda internette yabancı kaynak dahi çok kısıtlı. Youtube hızlandırılmış tasarım videolarından ibaret ve yazılı kaynakta Unoffical-Modding-Guide sitesindeki kaynak ve "RoN Custom Map" Dc sunucusundan ibaret. Modelleme konusunda çok sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Belki texture olayları biraz zorlayabilir ama bu konuda da kendimi geliştirmek istediğim için üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum. Sadece oyun dosyalarını düzenleme ve Unreal Engine konusunda tereddütlerim var. Çünkü daha önce hiç kullanmadım. Yani tüm angarya arka plan işlerini ayarlayıp sadece modellenmesi kalacak hale getirmek istiyorum ki modellemeyi aşama aşama geliştirip oynayabileyim. Modelleme noktasını bir şekilde halledip modlayamazsam mental çöküş olur. Bu nedenle bir tamplate proje önceliğim :)
Bu konuda tecrübeli olan varsa ; Dc sunucu, rehber, video önerebilir ve tavsiye verebilirse çok memnun olurum. Hatta bunu isteyen bir miktar insan çıkarsa buradan bir DC sunucuda biz açarız. Aşağıdaki video serisi izledikçe insanı gaza getiriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı