İstediğin türe bağlı hocam. Kişisel fikrimi sorarsan kesinlikle o üç oyunu alırken iki defa düşünme bile. Ama ben 2D platformer ve souls-like seviyorum, hollow Kinght'a da aşığım. Eğer türü seviyorsan hollow Knight en az 60 saat(benim 100 saatin üzerinde sürem var), ori en az 10 saat götürür. V Rising ise bambaşka bana göre. 3 hafta önce falan aldım, 100 saati görmem 2 haftamı aldı. Sana sunduğu özgürlük, dünyası, çok oyunculu sistemi inanılmaz güzel ve henüz erken erişimde. Kesinlikle fiyatı artacaktır kaçırma derim. Ready or Not'ı deneyimlemedim zira birlikte oynayacağım arkadaşım yok fakat kaliteli bir oyun olduğu su götürmez bir gerçek. Agalarla takılayım, gerçekçi operasyonlara katılayım dersen o da fiyatını hak eder.
Arkadaş ortamınız varsa Ready or Not çok sarar eğer yoksa bu üç oyunu gözünüz kapalı alabilirsiniz biraz daha bütçeniz varsa bu tarz oyunlar önerebilirim.
RoN kesinlikle arkadaşlarla oynanması gereken bir oyun. Ayrı olarak hardcore taktiksel seviyorsanız da alınır, ama tek başınıza çok sarmayacaktır.Bu 3 oyun vs Ready or Not. Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim?
Nasıl hocam anlamadım.Önerin olmazsa, onumuzdeki zamanlar alirim.
V Rising hikayesi var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.