Ready or Not vs 3 farklı oyun

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.088

372121

Kilopat
Bu 3 oyun vs Ready or Not. Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230105-072802_Steam.jpg
    Screenshot_20230105-072802_Steam.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin türe bağlı hocam. Kişisel fikrimi sorarsan kesinlikle o üç oyunu alırken iki defa düşünme bile. Ama ben 2D platformer ve souls-like seviyorum, hollow Kinght'a da aşığım. Eğer türü seviyorsan Hollow Knight en az 60 saat(Benim 100 saatin üzerinde sürem var), Ori en az 10 saat götürür. V Rising ise bambaşka bana göre. 3 hafta önce falan aldım, 100 saati görmem 2 haftamı aldı. Sana sunduğu özgürlük, dünyası, çok oyunculu sistemi inanılmaz güzel ve henüz erken erişimde. Kesinlikle fiyatı artacaktır kaçırma derim. Ready or Not'ı deneyimlemedim zira birlikte oynayacağım arkadaşım yok fakat kaliteli bir oyun olduğu su götürmez bir gerçek. Agalarla takılayım, gerçekçi operasyonlara katılayım dersen o da fiyatını hak eder.

Ready or Not 2 saate iade ettim RTX 3050 olmasina ragmen dusukte drop yiyordum Online'de haksiz yere Online insalar trol yapip ates ediyordu hicde sarmiyor yapay zekayla oynuyorum desem iceri girin diye komut veriyorum NPC'ler iceri girmemek icin ısrar ediyor. Bence 3 oyun daha mantikli ben iade etip 110 daha ekleyip GoW almistim.( bu arada oriyi oynuyorum muazzam).

İstediğin türe bağlı hocam. Kişisel fikrimi sorarsan kesinlikle o üç oyunu alırken iki defa düşünme bile. Ama ben 2D platformer ve souls-like seviyorum, hollow Kinght'a da aşığım. Eğer türü seviyorsan hollow Knight en az 60 saat(benim 100 saatin üzerinde sürem var), ori en az 10 saat götürür. V Rising ise bambaşka bana göre. 3 hafta önce falan aldım, 100 saati görmem 2 haftamı aldı. Sana sunduğu özgürlük, dünyası, çok oyunculu sistemi inanılmaz güzel ve henüz erken erişimde. Kesinlikle fiyatı artacaktır kaçırma derim. Ready or Not'ı deneyimlemedim zira birlikte oynayacağım arkadaşım yok fakat kaliteli bir oyun olduğu su götürmez bir gerçek. Agalarla takılayım, gerçekçi operasyonlara katılayım dersen o da fiyatını hak eder.

V Rising hikayesi var mi?

Arkadaş ortamınız varsa Ready or Not çok sarar eğer yoksa bu üç oyunu gözünüz kapalı alabilirsiniz biraz daha bütçeniz varsa bu tarz oyunlar önerebilirim.

Bu 3 oyun vs Ready or Not. Sizce hangi seçeneği tercih etmeliyim?
RoN kesinlikle arkadaşlarla oynanması gereken bir oyun. Ayrı olarak hardcore taktiksel seviyorsanız da alınır, ama tek başınıza çok sarmayacaktır.

V Rising hikayesi var mi?

Hocam boş kalmasın diye bir backstory atalım demişler çok ahım şahım bir hikayesi yok açıkçası. Ama oyundaki düşman çeşitliliği, boss bolluğu, oyunun size verdiği özgürlük falan bambaşka. Saatlerce kale dekore ettiğimi biliyorum ben. Almadıysanız şu an indirimsiz fiyattan bile alabilirsiniz zira oyun fiyatları tek tek artmaya başladı yine. Ne zaman zam vurur bilmem ama erken erişimde olduğunu da göz önünde bulundurursak fiyatı muhakkak artacaktır.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı