T talhaa16 Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Pasajdan faturaya ek almayı planlıyordum ancak alınmıyor galba. Başka nereden alabilirim veya pasajda oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Pasajdan faturaya ek almayı planlıyordum ancak alınmıyor galba. Başka nereden alabilirim veya pasajda oluyor mu?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Telefonlarda taksit durumu yok. Ancak bankayla falan görüşürsen buna izin verebilirler.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 11 Eylül 2022 #3 talhaa16 dedi: Pasajdan faturaya ek almayı planlıyordum ancak alınmıyor galba. Başka nereden alabilirim veya pasajda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Vatandan alırsan 3 taksit yapıyorlardı mağazada. Kampanya bitti mi bilmiyorum ama.
talhaa16 dedi: Pasajdan faturaya ek almayı planlıyordum ancak alınmıyor galba. Başka nereden alabilirim veya pasajda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Vatandan alırsan 3 taksit yapıyorlardı mağazada. Kampanya bitti mi bilmiyorum ama.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Ben peşin fiyatına 3 taksit yaptırmıştım. Teknosa'dan orada o telefon varsa kredi puanın yetiyorsa bir bakabilirsin.
Ben peşin fiyatına 3 taksit yaptırmıştım. Teknosa'dan orada o telefon varsa kredi puanın yetiyorsa bir bakabilirsin.