K Kovboy emre Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #11 BERWAR dedi: Bu bütçeye A33 çok daha mantıklı. Kamera ve donanım olarak daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Ama çok fazla kötü yorumu var.
BERWAR dedi: Bu bütçeye A33 çok daha mantıklı. Kamera ve donanım olarak daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Ama çok fazla kötü yorumu var.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #12 Ne gibi sorunları? Nette yazılan her yorumu dikkate almayın.
K Kovboy emre Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #13 BERWAR dedi: Ne gibi sorunları? Nette yazılan her yorumu dikkate almayın. Genişletmek için tıkla... Batarya ve ses karşıya gitmiyor diyorlar.
BERWAR dedi: Ne gibi sorunları? Nette yazılan her yorumu dikkate almayın. Genişletmek için tıkla... Batarya ve ses karşıya gitmiyor diyorlar.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #14 Bataryasında bir sorun yok. Ses ile ilgili bir sıkıntı duymadım.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #15 A33 fiyat performans ürünüdür. Bende kullanıyorum pişman olmazsın. Ayrıca 5 yıl güncelleme desteği de var.
A33 fiyat performans ürünüdür. Bende kullanıyorum pişman olmazsın. Ayrıca 5 yıl güncelleme desteği de var.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 20 Temmuz 2022 #16 Kovboy emre dedi: Batarya ve ses karşıya gitmiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... İnternetteki yorumlara göre hiçbir şey alınmaz zaten.
Kovboy emre dedi: Batarya ve ses karşıya gitmiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... İnternetteki yorumlara göre hiçbir şey alınmaz zaten.