Realme 9 Pro hala alınır mı?

Daha fazla  
Babam için kasma donma olmayacak telefon arıyorum. Özellikleri güzel gözüküyor ama eski çıkışlı olması biraz ikileme soktu. Alınır mı?

Tam olarak bütçe nedir? Belirttiğiniz telefonu bilemiyorum ama 8-9k arası ise Galaxy A16 daha iyidir.

Tam olarak bütçe nedir? Belirttiğiniz telefonu bilemiyorum ama 8-9k arası ise Galaxy A16 daha iyidir.
A16 daha iyi olur, hem güncel bir telefon. Babana da yeterli olur.
A16 bulamadım bu fiyata. 10k'dan fazla hepsi.
Düzenleme: 9k civarı buldum. Baktığım 256 GB versiyonuymuş. Önerileriniz için teşekkür ederim. 4 GB versiyonu günümüz için yeterli olur mu?

@Quazy, 4 GB değil'de 6 GB RAM modelini alın mümkünse. 4 GB RAM One UI'da artık uzun yıllar boyunca götürmez tahminimce. Fazla RAM tüketiyor zaten.

A16 bulamadım bu fiyata. 10k'dan fazla hepsi.
Düzenleme: 9k civarı buldum. Baktığım 256 GB versiyonuymuş. Önerileriniz için teşekkür ederim. 4 GB versiyonu günümüz için yeterli olur mu?
4 gb yeterli olmaz günümüz için. Minimum 6 gb ramli almanız daha iyi olacaktır.

Bu bütçede en iyisi olduğunu düşünerek 1 hafta önce realme 9 pro aldım. Gayet memnunum. Sorularınız varsa yanitlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…