Realme GT2-256 vs POCO X6 PRO-256

Aberdeen

Decapat
Daha fazla  
Yeni alacak birisi olarak GT2 -256'yı 14.8 bin TL'ye almak mı, X6 Pro 256'yı 15.5 bin TL'ye almak mı mantıklı? Hem eşime hem kendime GT2 düşünüyordum ayın 15'inde ama bu telefon biraz kafamı karıştırdı. Çok fazla oyun oynamıyorum. Kamera kullanımımızda günlük işler çocuğun resimleri filan. Aradaki kamera farkı çok mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam X6 Pro tercih ederim. X6 Pro lehine işlemci farkı, GT2 lehine olan kamera farkından daha büyük. Ayrıca detaylı donanım özellikleri olarak da X6 Pro önde. 3 yıl OS, 4 yıl güvenlik güncelleme garantisi de var ve 2 yıl daha yeni bir cihaz.

Bu arada eşinize GT2 tasarım olarak daha iyi uyabilir. Tasarımını beğenmek biraz zor çünkü X6 Pro'nun.

İkisi de üzmez. Tercih sizin...

Son düzenleme:
Ben olsam X6 Pro tercih ederim. X6 Pro lehine işlemci farkı, GT2 lehine olan kamera farkından daha büyük. Ayrıca detaylı donanım özellikleri olarak da X6 Pro önde. 3 yıl OS, 4 yıl güvenlik güncelleme garantisi de var ve 2 yıl daha yeni bir cihaz.

Bu arada eşinize GT2 tasarım olarak daha iyi uyabilir. Tasarımını beğenmek biraz zor çünkü X6 Pro'nun.

İkisi de üzmez. Tercih sizin...
Pocolarda da xiaomi de olduğu gibi reklam muhabbeti varmı acaba

Pocolarda da xiaomi de olduğu gibi reklam muhabbeti varmı acaba
Xiaomi ve Poco cihazların kullandığı MIUI arayüzünde olan reklamlar aslında ayarlardan kapatılabiliyor. X6 Pro kutudan Xiaomi'nin yeni arayüzü HyperOS ile çıkıyor. Bu yeni arayüzde öyle bir reklam dayatması olacağını sanmıyorum. O muhabbetler genelde markayı sevmeyen kişiler tarafından dillendiriliyor. Arayüzle ilgili daha detaylı bilgi için şu videoyu izleyebilirsiniz.

SoC farkının, kamera farkından daha büyük olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Çocuklu adammışsınız, oyun çok oynamıyorum demişsiniz, IMX766 + Qualcomm ISP barındıran bir model varken, gidip 1/2” sensörlü, baştan aşağı plastik ya da polimer varyantı olan bir cihaz almak mantıklı değil. GT 2’deki SD 888’de ileriye dönük, güçlü bir SoC. İşinizi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı