NightMare_TR
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
Başlıkta belirttiğim adaptör takılı şu an laptopumda ve oyunlarda falan ping çıkıyor sürekli. Bu kartı kullanıp da bu sorunu yaşayan başkalarının da olduğunu gördüm internette araştırırken. Laptop HP Victus 16 R1041NT alalı daha 3 ay olmadı ama aldığımdan bu yana internet kablosuyla bağlanabiliyorum. Sizce ne yapmalıyım yani garantiye göndermeyi düşünüyorum ama uzun sürebileceği için bu yöntemi ertelemek istiyorum. Wi-Fi USB adaptör almayı düşünüyorum şimdilik idareten fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum.
Almayı düşündüğüm USB adaptör bu.
Sizce ne yapmalıyım? Bu sorunu yaşıyor musunuz siz de?
Başlıkta belirttiğim adaptör takılı şu an laptopumda ve oyunlarda falan ping çıkıyor sürekli. Bu kartı kullanıp da bu sorunu yaşayan başkalarının da olduğunu gördüm internette araştırırken. Laptop HP Victus 16 R1041NT alalı daha 3 ay olmadı ama aldığımdan bu yana internet kablosuyla bağlanabiliyorum. Sizce ne yapmalıyım yani garantiye göndermeyi düşünüyorum ama uzun sürebileceği için bu yöntemi ertelemek istiyorum. Wi-Fi USB adaptör almayı düşünüyorum şimdilik idareten fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum.
TP-Link Archer T3U 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer T3U 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer T3U 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sizce ne yapmalıyım? Bu sorunu yaşıyor musunuz siz de?