Realtek Sürücüsü Gözükmüyor ve İndirilmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
MSI A320M PRO-E anakartını kullanıyorum. Anakartın sayfasından sürücüyü indiriyorum kuruyorum fakat denetim masası altında ve görev çubuğunda Realtek Audio gözükmüyor. Mağazadan indirin deniyor her yerde ama indirilmiyor hata veriyor. Bu sürücü olayının içinden çıkamadım. Technopat üzerinden indirdiklerim de aynı durumu yaratıyor. Tek çözüm yolu eski bir sürümünü kurmak oluyor. Ama şimdi o eski sürümü de bulamıyorum. Aylardır bir sır gibi bu olayın içinden çıkamadım.

Eski sürümüm: 6.0.8924.1 olarak gözüküyordu. Ama bu yeni sürüm diye biliyorum.

Kısacası ben sağlıklı ve doğru sürücüyü nasıl kurabilirim?

Hata verdiğini belirtmiş.
Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin. Anakartınız ne?

Mesajı düzenledim sonradan. Offline indirme yeri vardı senin orayı da atsana.

Bunları denedim. Mağaza üzerinden indirme işlemi yapmıyor.
Konuda her detayı belirttim.

Konuda her detayı belirrttim.
Konuyu okumadan gelip konuda yazan bilgiyi soruyorsun. Sonra arkadaşa gayet olağan bir şekilde bir durum belirtiyorum onun adına gelip söz söylüyorsun. Senin bir sorunun var sanırım.

Ben tüm dikkatimi ayırıp konunu okumak mı zorundayım?

Kendine özel destek bekliyorsun. Sorunların burada çözülmesi gerek.
Okumak zorundasın. Kaldı ki tüm dikkatini vermeyeceksin çünkü konunun ilk kelimesi anakartımın modelinden oluşuyor. Ben de sadece başlığa bakarak cevap yazarsam bu forumun işleyişine aykırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…