Hata verdiğini belirtmiş.Realtek Audio Control - Free download and install on Windows | Microsoft Store
"Realtek Audio Control" provides the best audio experience with the Realtek Audio Codec. You can adjust audio device effects and all the audio device settings in this App.www.microsoft.com
Mesajı düzenledim sonradan. Offline indirme yeri vardı senin orayı da atsana.Hata verdiğini belirtmiş.
Buradaki çözüm yöntemlerini deneyin. Anakartınız ne?
Çözüm: Realtek Audio Control yüklenirken alınan hata
Microsoft Store üzerinden Realtek sürücüsünü indirmeye çalışırken hata alabilirsiniz. Çoğu kişi yüklerken hata alıyor. Sebebi genellikle eski sürücüyle çakışması oluyor. Çözümü çok basit. Eski sürücüyü kaldırdığınızda sorun düzelecektir. Eski sürücüyü bu şekilde kaldırabilirsiniz. DDU’yu...www.technopat.net
Bunları denedim. Mağaza üzerinden indirme işlemi yapmıyor.Realtek Audio Control - Free download and install on Windows | Microsoft Store
"Realtek Audio Control" provides the best audio experience with the Realtek Audio Codec. You can adjust audio device effects and all the audio device settings in this App.www.microsoft.com
Realtek Universal Audio Driver (UAD)
Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim...www.technopat.net
Konuda her detayı belirttim.Hata verdiğini belirtmiş.
Microsoft Store üzerinden Realtek sürücüsünü indirmeye çalışırken hata alabilirsiniz. Çoğu kişi yüklerken hata alıyor. Sebebi genellikle eski sürücüyle çakışması oluyor. Çözümü çok basit. Eski sürücüyü kaldırdığınızda sorun düzelecektir. Eski sürücüyü bu şekilde kaldırabilirsiniz. DDU’yu...www.technopat.net
Evine gelip yapsın istersen.Bunları denedim. Mağaza üzerinden indirme işlemi yapmıyor. Mümkünse Discord üzerinden yardımcı olabilir misin bana?
Offline indirme yeri vardı senin orayı da atsana.
Konuda her detayı belirrttim.Hata verdiğini belirtmiş.
Konuyu okumadan gelip konuda yazan bilgiyi soruyorsun. Sonra arkadaşa gayet olağan bir şekilde bir durum belirtiyorum onun adına gelip söz söylüyorsun. Senin bir sorunun var sanırım.
Ben tüm dikkatimi ayırıp konunu okumak mı zorundayım?Konuyu okumadan gelip konuda yazan bilgiyi soruyorsun.
Kendine özel destek bekliyorsun. Sorunların burada çözülmesi gerek.Sonra arkadaşa gayet olağan bir şekilde bir durum belirtiyorum onun adına gelip söz söylüyorsun.
Okumak zorundasın. Kaldı ki tüm dikkatini vermeyeceksin çünkü konunun ilk kelimesi anakartımın modelinden oluşuyor. Ben de sadece başlığa bakarak cevap yazarsam bu forumun işleyişine aykırı.Ben tüm dikkatimi ayırıp konunu okumak mı zorundayım?
Kendine özel destek bekliyorsun. Sorunların burada çözülmesi gerek.