Realtek sürücüsü yüklenmiyor

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Realtek sürücüsünü kurmam lazım ama her Realtek HD Audio Driver indirdiğimde sürücü bulunamadı veya başka bir ton hata alıyorum. Bana bu sürücünün net ve doğru bir hali lazım. 897 ses kartına sahibim.

Windows 11 64 Bit kullanıyorum. Hangi sürücüyü indirmem lazım?

Windows 11 de otomatik olarak kurması gerekli isteğe bağlı seçeneklerden sürücü yüklemelerini kontrol et

Ve Gigabyte'ın kendi uygulamasını kurmayı unutma driver BIOS gibi güncellemeleri oradan yaparsın
Hocam iyi geceler. İsteğe bağlı kısmına gelmeden önce Windows 11 23h2 kullanıyorum ve 24h2 güncellemesi geldiği için durdur dedim. Durdurmuş olmama rağmen isteğe bağlı kısmından indirebilir miyim?

Onun haricinde o uygulama yüklü değil. Sabah ilk işim onu yüklemek olucak. O attığın link gigabytein uygulamasının mi?

Hocam iyi geceler. İsteğe bağlı kısmına gelmeden önce Windows 11 23H2 kullanıyorum ve 24H2 güncellemesi geldiği için durdur dedim. Durdurmuş olmama rağmen isteğe bağlı kısmından indirebilir miyim?

Onun haricinde o uygulama yüklü değil. Sabah ilk işim onu yüklemek olacak. O attığın link Gigabyte'in uygulamasının mi?

Gigabyte'ın kendi ses sürücüsü linkteki
24H2'den sonra zaten güncellemeleri devam ettirmen lazım isteğe bağlı kısımdan indir dersen yüksek ihtimalle çözülecektir

24H2 23H2'den daha düzgün çalışıyor benim fikrimce daha optimize durdurduğun için Windows algılayamaz sürücüyü. Algılamak için Windows Update'i kullanıyor zaten

Anladım hocam. Sabah yaptıktan sonra sana etiket atip sonucu paylaşacağım.

Tabii seve seve

24H2 23H2'den daha düzgün çalışıyor benim fikrimce daha optimize durdurduğun için Windows algılayamaz sürücüyü. Algılamak için Windows Update'i kullanıyor zaten

Tabii seve seve
Sabah o halde güncellemeleri devam et dedikten sonra ilk olarak 24h2 indiriyorum. Sonrasında isteğe bağlı güncellemeleri yap kısmından indiriyorum. Sonrasında attığın linktekini indiriyorum. En sonda gigabyte sitesinden ve ya link varsa sende uygulamayı indiriyorum. Bios ve benzeri her şeyim güncel.

Yıllardır her şeyi güncellerim ama ses sürücüsünden anlamıyorum.

Sabah o halde güncellemeleri devam et dedikten sonra ilk olarak 24H2 indiriyorum. Sonrasında isteğe bağlı güncellemeleri yap kısmından indiriyorum. Sonrasında attığın linktekini indiriyorum. En sonda Gigabyte sitesinden veya link varsa sende uygulamayı indiriyorum. BIOS ve benzeri her şeyim güncel.

Yıllardır her şeyi güncellerim ama ses sürücüsünden anlamıyorum.

Hocam isteğe bağlı kısma şöyle bir açıklık getireyim sen 24H2 yüklemesini yaptıktan sonra attığım linkteki driveri kur sonrasında zaten Windows kontrol edecektir

Veya saha öncesinde kur güncellemelerin hepsini yapsın varsa

Bu da Gigabyte App Center linki

Yeni konular

Geri
Yukarı