Rebuild of Evangelion hakkında

PeluşPenguen

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
1.225
Çözümler
2
Yer
Артём
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite Öğrencisi(1.Sınıf)
Evangelion'un rebuild filmlerini izledim ve bitirdim. Seriyi komple bitirdiğim için içimde bir hüzün var. Yine de güzel bir seriydi. Sadece içimi dökmek için konu açtım. Amazon üzerinden izlenebileceğini bana söylediğin için çok @ZCPS21 teşekkür ederim.😌

1.11 eski NGE bölümlerinin yenilenmiş hali bayağı güzeldi.
2.22 yeni karakterler görmek ve animeye göre farklı olay yaşanmasını bayağı sevdim(özellikle Rei ve Asuka'nın shinji için yemek yapmaya çalışması bayağı mutlu etti. Nge böyle pozitif anlar çok az gördük)
3.33 aksiyonu ve yaşanan gelişmeler ve çatışma anları beni fazlasıyla tatmin etti.
3.0+1.01 o kadar uzundu ki neleri söyleyeceğimi bilmiyorum. İnternet üzerinden araştırınca bayağı sevmeyenler olmuş, halbuki ben bayağı sevdim. Siz son filmi beğendiniz mi?(Rei Ayanami kopyasının hayata karışma süreci beni bayağı mutlu etmişti sonradan ölünce çok üzüldüm.)

Benim için NGE yoksa Rebulid mi derseniz ikisi de bayağı güzeller ama ben açıkçası pozitif, mutlu sonla biten Rebulid serisini daha çok seviyorum. Tabi ki NGE verdiği psikoloji ve felsefi Rebuild'e göre daha fazla, tercih meselesi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@PeluşPenguen One Piece gayet keyif verici, uzun bir seri arıyorsanız başlayabilirsiniz.

Şu an Chainsaw Man bekliyorum, daha yayınlanmadan büyük bir heyecan yarattı.
Bir çift tepecik nelere kadir.😊

Bunların haricinde Violet Evergarden, Code Geass, Pshyco Pass, Youjo Senki, No Game No Life, Re;Zero, Mobile Suit Gundam: Iron Blood Orphans, Bungo Stray Dogs, 91 Days, Gangsta, Dorohedoro ve Zankyou no Terror izleyebilirsiniz.
listemde Ghost In The Shell, Ergo Proxy, Cowboy Bebop da var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı