Almadı ama tarafsız biri tarafından denetlenseydi almasını gerektirecek durumlar oldu.
2017 ve öncesi, uygunsuz üslup cezasıAlmadı ama tarafsız biri tarafından denetlenseydi almasını gerektirecek durumlar oldu.
Doğru, eskiden yazığı bir yorumunda s**ko yazıyordu.2017 ve öncesi, uygunsuz üslup cezası![]()
Bu konu neymiş böyle, krize girdim gülmekten.2017'ye gerek yok. Basit bir örnek. Mesajın düzenlenmemiş halini altındaki mesaj tarafından alıntılandığı kısımda görebilirsiniz.
Laftan anlamayan birine de bayağı çıkışmıştı. Ben olsam daha beterini yaparım orası ayrı. Hatta yanımda olsa ağzını burnunu kırarım.
Hocam komik bir olay bu, ban yemeyeceğimi bilsem aynısını yapardım2017'ye gerek yok. Basit bir örnek. Mesajın düzenlenmemiş halini altındaki mesaj tarafından alıntılandığı kısımda görebilirsiniz.
Şu an yazılı mesaja lafım yok. Ama düzenlenmiş olduğu o mesajın altındaki mesajdan belli. Ona lafım var işte.Hocam komik bir olay bu, ban yemeyeceğimi bilsem aynısını yapardımAdam dosyanın adını da kullanarak çıkışmış yalnızca, konuyu okurken gülmekten yarıldım resmen.
Hocam şuna bakın. Çok komik konular var gerçekten krize girdim evde resmen.Şu an yazılı mesaja lafım yok. Ama düzenlenmiş olduğu o mesajın altındaki mesajdan belli. Ona lafım var işte.
O nasıl bir konu nutkum tutuldu2017'ye gerek yok. Basit bir örnek. Mesajın düzenlenmemiş halini altındaki mesaj tarafından alıntılandığı kısımda görebilirsiniz.
Laftan anlamayan birine de bayağı çıkışmıştı. Ben olsam daha beterini yaparım orası ayrı. Hatta yanımda olsa ağzını burnunu kırarım.
Arkadaşım senin bir beynin var mı? Varsa bu beyni kullanıyor musun? Kullanıyorsan böyle sikko şeylere nasıl inanıyorsun? Akıl var mantık var kardeşim. Minecraft ekran kartına neden zarar versin? Grafiklerin küp olmasıyla ekran kartının bozulması arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun?
Bana bu açıklar mısın? Hangi beyinsiz geri zekalı ortaya atıyor bu iddiayı? Eğer sen videoda söylenileni yanlış anladığından dolayı böyle bir kanıya vardıysan vay haline diyorum. Link bekliyorum senden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.