Recep Baltaş hiç uyarı aldı mı?

2017'ye gerek yok. Basit bir örnek. Mesajın düzenlenmemiş halini altındaki mesaj tarafından alıntılandığı kısımda görebilirsiniz.

Laftan anlamayan birine de bayağı çıkışmıştı. Ben olsam daha beterini yaparım orası ayrı. Hatta yanımda olsa ağzını burnunu kırarım.

2017 ve öncesi, uygunsuz üslup cezası :D
Doğru, eskiden yazığı bir yorumunda s**ko yazıyordu. :D
2017'ye gerek yok. Basit bir örnek. Mesajın düzenlenmemiş halini altındaki mesaj tarafından alıntılandığı kısımda görebilirsiniz.

Laftan anlamayan birine de bayağı çıkışmıştı. Ben olsam daha beterini yaparım orası ayrı. Hatta yanımda olsa ağzını burnunu kırarım.
Bu konu neymiş böyle, krize girdim gülmekten.

Hocam komik bir olay bu, ban yemeyeceğimi bilsem aynısını yapardım :D Adam dosyanın adını da kullanarak çıkışmış yalnızca, konuyu okurken gülmekten yarıldım resmen.

Hocam komik bir olay bu, ban yemeyeceğimi bilsem aynısını yapardım :D Adam dosyanın adını da kullanarak çıkışmış yalnızca, konuyu okurken gülmekten yarıldım resmen.
Şu an yazılı mesaja lafım yok. Ama düzenlenmiş olduğu o mesajın altındaki mesajdan belli. Ona lafım var işte.

O nasıl bir konu nutkum tutuldu :D

Arkadaşım senin bir beynin var mı? Varsa bu beyni kullanıyor musun? Kullanıyorsan böyle sikko şeylere nasıl inanıyorsun? Akıl var mantık var kardeşim. Minecraft ekran kartına neden zarar versin? Grafiklerin küp olmasıyla ekran kartının bozulması arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun?

Bana bu açıklar mısın? Hangi beyinsiz geri zekalı ortaya atıyor bu iddiayı? Eğer sen videoda söylenileni yanlış anladığından dolayı böyle bir kanıya vardıysan vay haline diyorum. Link bekliyorum senden.

Gülerken yazmak zor oluyor bunu şu an. Bu nedir abi ya? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı