Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Haziran 2015 #11 Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası
Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 7 Haziran 2015 #12 Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok reyiz. Bizim arkamıza kamera koysalar kimbilir neler çıkacak.
Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok reyiz. Bizim arkamıza kamera koysalar kimbilir neler çıkacak.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 7 Haziran 2015 #13 Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Technopat'ın kamera arkalarını paylaşacak mısınız? Böyle bir proje var mı?
Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Technopat'ın kamera arkalarını paylaşacak mısınız? Böyle bir proje var mı?
Kertenkelebec Hectopat Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 69 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #14 Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Evet abi kaynak belirtmeyi unutmayalım. LEVEL 165 (Ekim 2010 sayısı)
Recep Baltaş dedi: Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası Genişletmek için tıkla... Evet abi kaynak belirtmeyi unutmayalım. LEVEL 165 (Ekim 2010 sayısı)
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 7 Haziran 2015 #15 er36po dedi: Sıkıntı yok reyiz. Bizim arkamıza kamera koysalar kimbilir neler çıkacak. Genişletmek için tıkla... Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde.
er36po dedi: Sıkıntı yok reyiz. Bizim arkamıza kamera koysalar kimbilir neler çıkacak. Genişletmek için tıkla... Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde.
Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #16 Nereden nereye....
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 7 Haziran 2015 #17 gvgod dedi: Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, olmamalı yahu. Ama şöyle olabilir: "Kaappat leen şu kapıyı g..t veren" gibi... Şaka bi yana, Şahsen Baltaş'ın bu halini oldukça doğal buldum. Yani öyle hiç de yadırganacak bir durum görmedim açıkçası.
gvgod dedi: Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, olmamalı yahu. Ama şöyle olabilir: "Kaappat leen şu kapıyı g..t veren" gibi... Şaka bi yana, Şahsen Baltaş'ın bu halini oldukça doğal buldum. Yani öyle hiç de yadırganacak bir durum görmedim açıkçası.
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2015 #18 Hayır benim garipsediğim Sosyal 'de düzgün yazılışa dikkat edilip, gerçek hayatta angaralı şivesi yapması.
Hayır benim garipsediğim Sosyal 'de düzgün yazılışa dikkat edilip, gerçek hayatta angaralı şivesi yapması.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 7 Haziran 2015 #20 er36po dedi: O kadar da değil, olmamalı yahu. Ama şöyle olabilir: "Kaappat leen şu kapıyı g..t veren" gibi... Şaka bi yana, Şahsen Baltaş'ın bu halini oldukça doğal buldum. Yani öyle hiç de yadırganacak bir durum görmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'ı hep ciddi olarak görüğümüzden biraz da olsa tuhaf gelebilir. Ayrıca "lan" vb. kelimeleri hepimiz günlük hayatta kullanıyoruz zaten, arada küfür kaçsa da .
er36po dedi: O kadar da değil, olmamalı yahu. Ama şöyle olabilir: "Kaappat leen şu kapıyı g..t veren" gibi... Şaka bi yana, Şahsen Baltaş'ın bu halini oldukça doğal buldum. Yani öyle hiç de yadırganacak bir durum görmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş'ı hep ciddi olarak görüğümüzden biraz da olsa tuhaf gelebilir. Ayrıca "lan" vb. kelimeleri hepimiz günlük hayatta kullanıyoruz zaten, arada küfür kaçsa da .