B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 25 Haziran 2015 #31 Technopat videolarına da biraz samimiyet katsalar iyi olur sanki, ama yine de iyiler .
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 25 Haziran 2015 #32 ''Oha kesin çıplak'' dedim, değilmiş. Sözcü başlığı gibi çarpıcı olmuş.
Tuna Tartal Hectopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 52 Yer İstanbul / Beylikdüzü 25 Haziran 2015 #33 Teşekkürler kardeşim video için gerçekten çok iyi .
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #34 Haykırdım ! Umarım bu tür videolar Technopat'dan da gelir. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #35 Dövecem seni Abi ne ettin sen
Emre YILDIZ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 387 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2015 #36 Samimilik işte her zaman ciddi olmak sıkar insanı
A abdulmeLINK Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 172 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #37 @Recep Baltaş ekran kartı cahillerine yargı dağıtıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Recep Baltaş ekran kartı cahillerine yargı dağıtıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çağrı61 Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 544 12 Eylül 2020 #38 Video kullanılamıyor şuan. Tekrardan bulan link paylaşırsa sevinirim.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 12 Eylül 2020 #39 Silinen üye dedi: Video kullanılamıyor şuan. Tekrardan bulan link paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... 5 yıllık konu hortladınız hocam. Silinen üye dedi: Video kullanılamıyor şuan. Tekrardan bulan link paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Video kullanılamıyor şuan. Tekrardan bulan link paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... 5 yıllık konu hortladınız hocam. Silinen üye dedi: Video kullanılamıyor şuan. Tekrardan bulan link paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çağrı61 Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 544 12 Eylül 2020 #40 326001 dedi: 5 yıllık konu hortladınız hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet öyle oldu biraz. Çok sağolun,hemen izliyorum. Ekleme: İnanılmaz güldüm...
326001 dedi: 5 yıllık konu hortladınız hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet öyle oldu biraz. Çok sağolun,hemen izliyorum. Ekleme: İnanılmaz güldüm...