Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay var
LEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası 
Sıkıntı yok reyiz.Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay varLEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası
![]()
Technopat'ın kamera arkalarını paylaşacak mısınız? Böyle bir proje var mı?Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay varLEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası
![]()
Evet abi kaynak belirtmeyi unutmayalım. LEVEL 165 (Ekim 2010 sayısı)Başlık da öyle bi atılmış ki sanırsın büyük olay varLEVEL'da iken çektiğimiz LEVİD videolarının kamera arkası
![]()
Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde.Sıkıntı yok reyiz.
Bizim arkamıza kamera koysalar kimbilir neler çıkacak.![]()
O kadar da değil, olmamalı yahu.Benim kamera arkamı koysalar, ana bacı düz geçiyor olurdum herhalde.![]()

Recep Baltaş'ı hep ciddi olarak görüğümüzden biraz da olsa tuhaf gelebilir. Ayrıca "lan" vb. kelimeleri hepimiz günlük hayatta kullanıyoruz zaten, arada küfür kaçsa daO kadar da değil, olmamalı yahu.
Ama şöyle olabilir: "Kaappat leen şu kapıyı g..t veren" gibi...
Şaka bi yana, Şahsen Baltaş'ın bu halini oldukça doğal buldum. Yani öyle hiç de yadırganacak bir durum görmedim açıkçası.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.