Çözüldü Recep Baltaş'ın paylaştığı Windows 10 ISO'su Home'a uyar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar. Benim Windows 10'um Home versiyonu (64 Bit). Yükseltme yapmak istiyorum. Recep Bey'in paylaştığı ISO'yu indirirsem, yükseltmeyi gerçekleştirebilir miyim? Çünkü bildiğim kadarıyla paylaşılan ISO, PRO versiyonunu kapsıyor. Sıkıntı yaşar mıyım?
Ayrıca, bağlantı adresleri (linkler) sıkıntılı. Mega, 3.5 indirme sınırı koymuş. Yandex'te indirme sınırı geçilmiş. MediaFire'da 400KB/S indirme yapıyor. Oysaki internetim 1.6 MB/S ile indiriyor. Orada da birkaç tane daha alternatif koyabilirseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.
  • Windows 10 Home Single Language 64 Bit
  • 1511 Sürüm numarası

Çözüm
Evet, Home versiyonunu da kapsıyor. Home Single Language, Home ve Pro olmak üzere 3 versiyonu barındırıyor. Yakın zamanda o ISO aracılığı ile kendi bilgisayarımı formatladım, oradan biliyorum.
Evet, Home versiyonunu da kapsıyor. Home Single Language, Home ve Pro olmak üzere 3 versiyonu barındırıyor. Yakın zamanda o ISO aracılığı ile kendi bilgisayarımı formatladım, oradan biliyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı