Recep İvedik filmleri neden kötüleniyor?

Aslında kötü filmler değiller, çok fazla çektiler. Gereksiz uzattılar. 2. filmde bırakmalarını isterdim ben, serinin kalitesini düşürüyor geriye kalan filmler bence. Ha tabii açarım izlerim arada orası ayrı, boş zamanlarda tekrar izlesem bile sıkmazlar beni.
 
Bence sinema dünyası için fazlasıyla yetersiz. Sizce bir insanın goril ile karıştırılıp sonra üzerinde test yapılıp sonrasında gorilin testten daha üst bir başarıyla geçmesi normal mi? Gereksiz derecede saçmalıkla dolu bir film serisi. Bence tek güzel filmi 1. filmiydi ve onda da gerçeklik diğerlerine göre fazlaydı.

Bu videoda tüm detaylar yer almakta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Recep ivedik filmleri neden kötüleniyor? Ben severek izliyorum fakat bazıları aşırı derecede kötülüyor. Sizce kötü bir film mi? bu internet aleminde çok garı gız var diyorlar doğru mu? agresifim, kompleksliyim amma perdelerimi kaldırınca da kedi gibi bir insanım.

Recep ivedik komiktir güzeldir eğlendirir vaktini çalmaz kötüleyenler ise Instagram normieleridir shit post vb sayfalar Recep ivedik i kötülediği için Recep ivedik i izlemeseler bile kötü derler koyunlardır kendi fikirleri yoktur izleyip kötü diyenlere saygı duyarım ama kötü diyenlerin yüzde sekseni izlememiştir bile.
 
Aslında sevip sevmeme durumu mizah zevkinizle fazlasıyla ilintili. Ben Şahan Gökbakar'ı TV8 ve ATV dönemlerindeki Dikkat Şahan Çıkabilir serileriyle çok seviyordum. Tiplemelerde bir güldürü unsuru kesinlikle vardı. Lakin ne hikmetse yolunu bu serilerde de temellerini attığı Recep İvedik'e döndürünce olay güldürüden ziyade "zorbalığa" geçiş yaptı. Küfürler, saçma olaylar, belli başlı duygusallıklar hemen hemen her komedi filminde oluyor. Ama işin içine orantısız bir kabalık koyulduğunda ben gülemiyorum. Gülebilen varsa ne alâ.
 
Ne yalan söyleyeyim ilk 3 filmiz izlerken keyif almıştım. İlk filminde Recep'in dış dünyaya ayak uydurma çabalarını, ikinci filmde kapitalizm yüzünden Recep'e yapılan "iş bul, evlen" baskılarını, üçüncü filmde de Recep'in yalnızlıkla ve depresyonla mücadelesini izledik. Kahkaha atarak izlediğim bir seri değil tabii ki, ama ilk 3 filmi seviyorum dediğim gibi.

Ha bir de ülkemizde aykırı olmaya çalışan bazı insanlar var, "Kemal Sunal'a mı gülüyorsunuz?" diyene bile denk geldim.
 

Geri
Yukarı