Recep Tayyip Erdoğan'a neden hayranlık duyuluyor?

Ülkenin geleceği için Kemal Kılıçtaroğlu aynı İnce gibi çekilip Sinan Oğan'ı destekliyorum! Dese ve arkasındaki tayfa Ali Babacan v.s de çalışmalarıyla birlikte Sinan Oğan'a katılsa finalde RTE ve Sinan Oğan kapışsa şuan Cumhurbaşkanı Sinan Oğan'dı. Ülke kısa zaman içerisinde 1-2 yıla kadar çok farklı bir yerde olurdu.

Lakin geçti.

Yani Cumhurbaşkanı Sinan Oğan, 6'lı masanın ortak çalışmaları, sağ kolu Ümit Özdağ, Sol kolu Muharrem İnce olarak ülke yönetimini ele alsaydı, biliyorum zor ama. Bir çok sıkıntı bahsettiğim sürede çözülebilirdi.
 
Sizce Recep Tayyip Erdoğan bu kadar olanlara rağmen nasıl o kadar oy aldı ve neden insanlar ona hayranlık duyuyor? Aklım almıyor. Suriyeliler ülkeyi ele geçirdiler bir de üzerine AKP kazandı. Bu sonumuz geldi demektir (bence).

Sebebi parasosyal etkileşim. Şu videoyu sonuna kadar izlerseniz sorularınızın cevabını bulacaksınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Neden biliyor musun? İnşallah Maşallah Biznillah, Allah gibi terimler ağzından düşmüyor, halkta bu adamı dindar sanıyor bu yüzden aç kalsak da erduvan diyorlar
Dolar bitiyor zorla doları sabit tutmaya çalışıyorlar şu an :D bi bitsin dolar fırlayınca Allah'ları kurtarır onları tabi gerçekse :D

AKP destekçileri aç kaldıklarında vatan bölünmeyecek sanıyor borçlarınız var o topraklarla ödeyeceksiniz o borçları :D
 
Cumhuriyet Halk partisinin kuruluşundan bugüne kadar yürüttüğü politikalar. Kısacası dine karşı aldığı tutumlar.
 
Birkaç yıl önce sanırım sarı taksi satın alımlarında vergi muafiyeti olmuştu, tam olayı hatırlamıyorum. Bir tane taksici Tayyip'in yaptığını insana babası yapmaz demişti. Onu duyduktan sonra anladım ki insanlar, cebini kim dolduruyorsa onun peşinde.
 
Sizce Recep tayyip Erdoğan bu kadar olanlara rağmen nasıl o kadar oy aldı ve neden insanlar ona hayranlık duyuyor? Aklım almıyor. Suriyeliler ülkeyi ele geçirdiler bir de üzerine AKP kazandı. Bu sonumuz geldi demektir (bence).

Konu basit tamamen kitle çalışması. Kitle eğitimsiz ve bilgisiz kalan bağnaz bireylerden oluşuyor. hayatları boyunca herhangi bir değer görmedikleri için onlara değer veren biri olunca hemen hayran oluyorlar. Örneğin bir mitingde RTE İngiltere'de açlıktan silgi yiyorlar vs demişti normal bir insan böyle bir şey olmadığını bilir Erdoğan'da biliyordu ama bunu rahatça söyleyebiliyor çünkü kitle buna müsait ve inanıyorlar. Fakat ön göremedikleri bir şey vardı bu da ümmetçi-muhafazakar olan bu kitlenin çocukları atatürkçü oldu. Cringe TikTok çeken o gençlerin bile ulaşabildikleri bilgi sayısı bu nesilden daha fazla bu nesilde AKP karşılık bulmuyor bunu da mültecilerle kapatmaya çalışıyorlar çünkü o kitle de aynı. 10 milyon kaçak 5 yıl sonra ki seçimde en iyimser rakamlarla 20 milyon nüfusa ulaşması ve en az 5 milyon oy kitlesi olması çok korkutucu ve muhtemel bir durum. Tabi bunlar nasıl engellenecek? Bu muhalefele zaten zor.
 
Aslında bence eğitimli kesime bir tepki bu! Size şöyle örnek vereyim psikolojik sorunlar var ciddi de olabilir bilim ve eğitimli insanlar beynin %99'unu bilmiyor (kendileri söylüyor) ve böyle bir durumda ilaçla beyne müdahale ediyor tabii sonuç çoğu durumda olumuz ve hatta çok daha kötü. Siyasette de bu böyle eğitimli-bilgi vs diye tanımlanan kesim ülkeye refah, olabildiğince gelir adateli getirmedi ve/veya getirmek istemedi. Bu bilinçli miydi cevap veriyorum "evet" neyi bilirsen bil insan iyi-doğru-dürüst bir canlı değildir. RTE'ye hayranlık duyulduğunu düşünmüyorum bilglii-eğitimli-aydın vs insanlar "insan" olmadığı sürece RTE ve türevleri iktidar olurlar net...
 
Ben halka tayyip Erdoğan tarafından büyü yapıldığını düşünüyorum yoksa bu kadar kötü ülke yönetimini görmemezlikten gelip kötü olan adama oy vermesi bence büyüden kaynaklı diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı