Red Alert 2 Yuri Donma ve Oyundan Atma Sorunu

umut pamuk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nostalji yapayım diye Red Alert 2 Yuri's Revenge'ı indirdim yalnız bir sorunum var, Yuri'yle oynuyordum, bir süre sonra oyundan atıyordu, bilindiği gibi alt'a alınca geri oyuna girilmiyor Red Alert'ta, sildim bu sefer başka bir yerden torrent olarak indirdim yine, kurdum, bu sefer de oyuna başladıktan tahminen yarım saat sonra(zaman aralığı değişebiliyor) oyun donup kalıyor. Yani ses gelmeye devam ediyor, görüntü var ama donmuş bir vaziyette ve sesler de menü'ye geçiş yapmış gibi geliyor.

Yani kısaca sorunsuz devam ederken birden oyun donup kalıyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam olmadı, bütün uyumluluk seçeneklerini denedim yok.

Windows 10 kullanıyorum, yok mu bunun bir çözümü? Çözülürse kurban kestirecek duruma geldim artık, küçüklüğümün oyunuydu şimdi kafayı yedirtti bana. Bilen ya da fikri olan varsa denerim.

Oyun çok eski bizde arkadaşlarla ofisde kurduk oynamayı denedik ilk de senin yaşadıgın hataları yaşadık ama oyun özelliklerini windows 98 moduna alınca düzeldi tavsiyem özelliklerini düşür oyun için bilgisayarının sorun olmaz (100 e yakın tank basınca kitlenebilir sadece)

Oyun çok eski bizde arkadaşlarla ofisde kurduk oynamayı denedik ilk de senin yaşadıgın hataları yaşadık ama oyun özelliklerini windows 98 moduna alınca düzeldi tavsiyem özelliklerini düşür oyun için bilgisayarının sorun olmaz (100 e yakın tank basınca kitlenebilir sadece)

Kitlenebilir'den kasıt?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı