Red Dead Online altın ve para kazanma

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
200$ ve 1.70 altınım var. Özellikle altın sayımı Bounty Hunter lisansı almak için artırmak istiyorum. Nasıl artıracağım bilemiyorum. Taktik verirseniz sevinirim. En son Love and Honor görevini yaptım. Bir daha bu tarz bir görev vardı, ya adamları öldürecektim ya da yardım edip onur kazanacaktım. En son bu görevleri yaptım.

Kısa bir şekilde anlatayım.
1- Görevleri son 30-10 sn kala teslim et.
2- İlk önce Collector mesleğini aç.
3- Sonra Bounty (Bunda da son sn teslim et)
Ek bir önerim var. Amazon Prime üyesiyseniz Gaming üzerinden ödül talep edin. 1000 dolar gibi bir ödül veriyordu sanırım. Haftalık da belirli bir ödülü var. Destek olur en azından.

Aşırı bağımlılık yapan bir oyun. Bence ağırdan alıp tadını çıkar işine yaramıyorsa Prime A girmene gerek yok.

Günlük görevleri yapacaksın. Her gün 1 tane bile yapsan katlanması için kabul eder. Bir süre sonra günlük görevlerden daha fazla kazanabiliyorsun. Collector mesleği önermişler ama beni sıkıyor. Sadece haritada ordan oraya gidip parça topluyorsun. Ama bounty hunter mesleğinde 0.15-0.20 altın verebiliyor teslim yapınca. Legendary bounty olanlar da güzel para veriyor.

Son düzenleme:
Günlük görevleri yapacaksın. Her gün 1 tane bile yapsan katlanması için kabul eder. Bir süre sonra günlük görevlerden daha fazla kazanabiliyorsun
Bence girer girmez bunları tamamlaman daha mantıklı bir tane ile bırakmak da (işin varsa) mantıklı ama ben orayı bitirmeden başlamazdım oyuna.

Ek bir önerim var. Amazon Prime üyesiyseniz Gaming üzerinden ödül talep edin. 1000 dolar gibi bir ödül veriyordu sanırım. Haftalık da belirli bir ödülü var. Destek olur en azından.
Hocam o dediğiniz işlemi yaptım, Amazon hesabımı da Rockstar hesabıma bağladım fakat bir para gelmedi. Nereden aktifleştirme yapacağım? Ek olarak ben gezdiğim yerlerde arada sırada at görüyorum ve evcilleştiriyorum. Fakat hangisinin hızlı, hangisinin yavaş olduğunu bilmediğim için gidip de orada bırakıyorum, kullanmıyorum yani. Nasıl görebilirim acaba?
Kısa bir şekilde anlatayım.
1- Görevleri son 30-10 sn kala teslim et.
2- İlk önce Collector mesleğini aç.
3- Sonra Bounty (Bunda da son sn teslim et)

Aşırı bağımlılık yapan bir oyun. Bence ağırdan alıp tadını çıkar işine yaramıyorsa Prime A girmene gerek yok.
Teşekkürler hocam. Ek olarak size bir şey sormak istiyorum. Ben gezdiğim yerlerde arada sırada at görüyorum ve evcilleştiriyorum. Fakat hangisinin hızlı, hangisinin yavaş olduğunu bilmediğim için gidip de orada bırakıyorum, kullanmıyorum yani. Nasıl görebilirim acaba?
Günlük görevleri yapacaksın. Her gün 1 tane bile yapsan katlanması için kabul eder. Bir süre sonra günlük görevlerden daha fazla kazanabiliyorsun. Collector mesleği önermişler ama beni sıkıyor. Sadece haritada ordan oraya gidip parça topluyorsun. Ama bounty hunter mesleğinde 0.15-0.20 altın verebiliyor teslim yapınca. Legendary bounty olanlar da güzel para veriyor.
Teşekkürler hocam. Bir lisans alsam yapacağım da altın yok. Bir de ben gezdiğim yerlerde arada sırada at görüyorum ve evcilleştiriyorum. Fakat hangisinin hızlı, hangisinin yavaş olduğunu bilmediğim için gidip de orada bırakıyorum, kullanmıyorum yani. Nasıl görebilirim acaba?

Online'da atları evcilleştiremezsin :) Ama tavsiye oyunun başında sana verdiği atlardan biri diğerlerinden iyi ve 250 dolara satılan attan farkı yok. Oyuna yeni başladıysan tekrar karakteri silip o kahverengi atı alabilirsin :)
Hocam evcilleştiriyorum yani üstüne çıkıyorum bana da alışıyor ama bıraktığım zaman bir daha gelmiyor:) O at çalma görevinden bahsediyorsanız simsiyah olan atı aldım. Çok beğendim, gayet de hızlı:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı