Red Dead Redemption 2 Arap Atı rehberi

Sa, ben bu ATI evcilleştirmeye çalışırken beni üzerinden attı ve kaçtı artık bulamıyorum nasıl bulup evcilleştireceğim bir fikri olan var mı?
 
Arap Atı Nerede Bulunur?
Arap Atı haritanın sol üst köşesinde bulunan Lake Isabella çevresinde bulunabilir. Ancak söylediğim gibi kar beyazı olduğu için ve Lake Isabella karlı bir bölge olduğu için görülmesi zor olacaktır.Lake Isabella'nın sol taraflarında ve çevresinde bulunur.
ben arap atını buldum sonra eyeri unuttuğum için atımı çağırdım uzak dediği için gittim sonra tekrar geldiğimde bağladığım yerde at yoktu ne kadar süre sonra spawn olur yada nasıl bulabilirim
 
Arap Atının Özellikleri
Oyuncuların çoğuna göre oyundaki en iyi ve güçlü attır. Hikaye boyunca sizi götürebilecek bir attır, özellikleri aşağıdaki gibidir.
Bu rehberde Beyaz Arap Atı bulacağız.

At kar beyazıdır bu yüzden karlı alanda görülmesi çok zordur.


Arap Atı Nerede Bulunur?
Arap Atı haritanın sol üst köşesinde bulunan Lake Isabella çevresinde bulunabilir. Ancak söylediğim gibi kar beyazı olduğu için ve Lake Isabella karlı bir bölge olduğu için görülmesi zor olacaktır.Lake Isabella'nın sol taraflarında ve çevresinde bulunur.


Arap Atı Nasıl Yakalanır?
Arap atı söylediğim gibi beyaz olduğu için karlı alanda zor görünecektir ve görmeniz biraz zor olacaktır. Atı gördüğünüzde yanına eğilerek gitmeli ve sağ click basılı tutarak sakinleştirmeniz gerekli yoksa kaçar. yanına iyice yaklaşınca ve kaçmıyorsa 2 seçeneğiniz var. Kafasına halat atarak çeke çeke yakalamak ve ya üzerine direkt atlayarak rodeo yapar gibi yavaş yavaş alışmasını sağlamak. Ben 1. seçeneği yapamadım ve 2. seçenek bana göre çok daha kolay. Yapmanız gereken şey basit, üzerine atlayın ve 'F' tuşuna (ve ya hangi tuşa atadıysanız) tekrar tekrar basın. İlk seferde atarsa tekrar deneyim ama atmadıysa, artık at sizindir.



Tavsiyeler ve Son
Sizi oyun boyunca götürebilecek atı yakalamak bu kadar kolaydı. Eğer atınızı beslerseniz, fırçalarsanız daha da gelişir ve güçlenir.

Umarım rehber yardımcı olmuştur iyi oyunlar.



Kaynakça
İlk fotoğraf https://www.ign.com/wikis/red-dead-redemption-2/Arabian_Horse sitesinden Türkçe'ye çevirilmiştir.
hocam ben atı kaybettim bidaha ne zaman spawnlanır
 
Arkadaşlar ben bu atı alırken öncesinde legendary bison u öldürdüm, yuzmeden atı görüp peşine düştüm, atı yakalayıp geri dönünce bison suyun derinliklerine gömüldü , o bison u geri getirme şansı yok galiba
 
Bu atı buldum, evcilleştirdim. Sonrasında bir göreve girince bug gibi bir şey oldu ve at tamamen kayboldu ortadan. Görev de silahşör aradığımız görev. Atı bağladığım halde sanırım trene binince at beni kovalamaya başladı ve öldü.... Bulamadım. Sonra oyunu kapatıp geri açınca baktım bana çok kötü özellikleri olan bir at vermiş oyun. Bu atı tekrar evcilleştirdiğim yere gittim ve at mat yok ortada. Tekrardan bu atı geri nasıl alabilirim? Yoksa tamamen silindi mi atım oyundan?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı