Red Dead Redemption 2 ayarlar değişiyor

Beyler yaw şu DLSS güncellemesinden sonra (nereden geldiyse artık etraf daha da bulanıklaştı) Her neyse problemim o degil sorum şu:
Ben normalde 1080p monitörüm oldugu için resolution scale 2.000 da oynuyorum ve taa medium olarak ayarlı. Ama oyunu her restart attıgımda.
Resolution scale: Off.
Taa: High.
Oluyor ne yapmam gerekiyor her şeyi denedim.
Beyler bi el atın ya yardım eden yok

Son düzenleme:
Bulanıklaşma sorunu Triple Buffering ile ilgili, o ayarı kapatırsan sorun çözülür. Ayarların değişmesi sorunu için de C:\Kullanıcılar\Kendi Kullanıcı Adın\Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings\ klasörünü silmeyi ve ondan sonra ayarları tekrar yapmayı dene.

Her neyse bulanıklaşma önemli değil zaten klasörü sildim ama gene aynısı
Çok uğrastırmıyor ama 449 tl verdik paramızla neden rezil olalım

O halde güncellemeden dolayı oluşan ufak bir problem olabilir bu, benim oynadığım zamanlarda da oyunun sesi kısık açılıyordu ve ses düzeyi karıştırıcısından RDR 2'nin sesini açmam gerekiyordu, daha sonra bir başka güncelleme ile çözdüler. Muhtemelen senin sorunun da sonraki güncellemede çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
O problem bendede vardı ses kısıklığı.Mod indirince düzelmişti.Aslında oyun dosyalarını doğrulasam belki düzelir ama çok fazla mod indirdim yemiyor bir tarafım:d.O biondaki yazıyı gördüm adamın dibisin senin bir tarafını yerim. Ne mutlu Türk'üm diyene!!

Hocam o kadar iddalı oyun yapıp 1500 TL'ye satmaya çalışıyorlar ama oyun bugdan geçilmiyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…