Red Dead Redemption 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Hocam oyunu bitirdin mi?

Kendi tarzlarına uymadığı için oyun için "abartılıyor" demek de ilginçmiş.

Okumama gerek sen haklısın. Başlık daha da haklı.

Peki hocam kamp içindeki mutlulukdan sonraki dağılmayı an an yaşamadın mı?
Arthur Morgan reise üzülmedin mi?
Arthur Morgan dediğin at hırsızı bir adam. Zamanında soygun yapıp milletin kafasına sıkarken sorun yok ama nedense son zamanlarda ''Aman Dutch onu yapma'', ''Aman Dutch iyice değiştin'' gibi gittikçe muhalefet edip iyi bir adammış gibi gözükmesine acıyacak değilim. O bir kovboy ve tabii ki de kötü olacak. Zaten senaristler bunu istiyor. Oyun içinde bile Arthur kendisi için çok kez kötü adam olduğunu dile getiriyor.

Bu oyunu bitirdim hikayesi, akışı, haritası, grafikleri, at sürüş mekaniği gerçekten güzel ancak oyunda kıl olduğum tek şey silah kullanma mekanikleriydi GTA 5'te bile uyuz eden mekanik buradada çıkınca sinirim bozulmuştu onun dışında gerçekten 10 üzerinden 9,5 veririm.

Red Dead Redemption 1'i oynamadan ikinci oyunu oynasam hikayede kopukluk yaşar mıyım? Ben de almak istiyorumda.

Grafiklerine ve açık dünyasına söylenecek laf yok. Ama ben bu kadar uzun süre yollarda, açık dünyada takılmayı değil o yüzden direk olayın içinde olan oyunları daha fazla sevdiğim için %15 save'de sildim. Oynaması da gayet keyifliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…