Red Dead Redemption 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Öyle ama bence RDR2'nin hikayesi çok daha iyi. Ben böyle gerçekliğe yakın eski zamanlarda geçen ama fantastik dönemlerde geçmeyen oyunlara bayılıyorum. Witcher 3'de bendeki bu fantastik evreni sevmememi kırdıran sağlamlıkta bir oyundur. Zevkler ve renkler bana RDR hikayesindeki oyunlar daha güzel geliyor.

Ciri-Geralt ikilisi benim için ayrı bir yerde hocam, Triss'den hiç bahsetmiyorum oyun dünyasının en iyi kadın karakteridir bana sorarsanız. Sizin için de aynısı RDR2 karakterlerinde geçerlidir. Tartışılacak şeyler değil bunlar öznel kararlar sonuçta. Witcher evreni bir farklıdır benim için. League Of Legends gibi bir lanet oyundan kurtulmamı sağlayabilen tek evrendir bu arada :D

Ciri-Geralt ikilisi benim için ayrı bir yerde hocam, Triss'den hiç bahsetmiyorum oyun dünyasının en iyi kadın karakteridir bana sorarsanız. Sizin için de aynısı RDR2 karakterlerinde geçerlidir. Tartışılacak şeyler değil bunlar öznel kararlar sonuçta. Witcher evreni bir farklıdır ama benim için. League of Legends gibi bir lanet oyundan kurtulmamı sağlayabilen tek evrendir bu arada :D.

Bana göre oyun dünyasındaki en iyi kadın karakteri hiç düşünmedim ama herhalde TLOU2 ellie derdim. Tabii öznel düşünceler bunlar. Canımı Witcher çektirdiniz. Halihazırdaki oyunları bitirmişken, RDR2'yi tekrar bitirdikten sonra Witcher 3'e başliyim bari. Bana göre de joel ve elli Ciri ve Geralt'dan daha güzel işlenmiştir mesela. Fakat şunu da belirteyim RDR benim içi 100 üzerinden 98'lik bir oyun ise, TLOU2 95, Witcher 3 93'tür. Aralarında bu kadar az fark vardır benim için. Hepsi ayrı harika güzel yapımlardır hepsini deneyimlemek gerekir. Witcher 3'ün tek bir DLC'si birçok oyunun ana hikayesinden daha detaylı ve güzeldir.

Hikayesi Witcher 3'den fikrimce kat kat daha iyi. Birisi sapkowski birisi Rockstar demeyin. O zaman christopher Nolan'ın yaptığı filmlerin hiçbirinin kötü olmaması lazım. Haluk bilginerin hiçbir oyununun kötü olmaması lazım sizin düşüncenize göre. Hikayesi Witcher'dan kat kat daha iyi. Hem işlenişi hem senaryo bakımından. Oynadığınız zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız ama oyunun başına bu oyunun hikayesi Witcher'dan iyi olamaz, olmamalı diye oturup oynarsanız oyuna her yerden kulp takarsınız. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
İkisinin de hikayesi birbirinden güzel hocam, oynayın hikayede eksiklik hissetmeyeceksiniz. Rockstar gerçekten ortaya bir şaheser çıkarmış RDR2'de. Ama Witcher evreni gibi çok uzun bir hikayeye sahip değil tabii ki. 7 Kitap üstüne 3 oyunu var, RDR2 ile karşılaştırılamayacak boyutta uzun bir hikayeye sahip bana sorarsanız.
Steam'de 200 TL. Epic'te kuponu Metro Exodus'ta kullanmayı düşünüyordum. Lakin Steam'de RDR 2 Ultimate Edition 269 TL. Ultimate'in farkı ne?

Bana göre oyun dünyasındaki en iyi kadın karakteri hiç düşünmedim ama herhalde TLOU2 ellie derdim. Tabii öznel düşünceler bunlar. Canımı Witcher çektirdiniz. Halihazırdaki oyunları bitirmişken, RDR2'yi tekrar bitirdikten sonra Witcher 3'e başliyim bari. Bana göre de joel ve elli Ciri ve Geralt'dan daha güzel işlenmiştir mesela. Fakat şunu da belirteyim RDR benim içi 100 üzerinden 98'lik bir oyun ise, TLOU2 95, Witcher 3 93'tür. Aralarında bu kadar az fark vardır benim için. Hepsi ayrı harika güzel yapımlardır hepsini deneyimlemek gerekir. Witcher 3'ün tek bir DLC'si birçok oyunun ana hikayesinden daha detaylı ve güzeldir.
Çizgisel bir hikaye seviyorsanız (bence) TLOU2 ve GoW 2018, RDR2'den daha iyi.

Steam'de 200 TL. Epic'te kuponu Metro Exodus'ta kullanmayı düşünüyordum. Lakin Steam'de RDR 2 Ultimate Edition 269 TL. Ultimate'in farkı ne?

Online pek oynamayacaksanız ultime almayın at veriyor ekstra bir şeyler veriyor ama ana hikayede pek mühim değil. Online oynayacaksanız Ultimate alın.

Çizgisel bir hikaye seviyorsanız (bence) TLOU2 ve GoW 2018, RDR2'den daha iyi.

Tabii daha iyidir çünkü RDR 2 çizgisel değil. Mesela mario RDR 2'den çok çok daha iyi bir platform oyunudur 😂 bu örnek biraz saçma oldu. Zaten çizgisel hikayeyi pek sevmem açık dünya oyunları favorimdir. Fakat GoW ve TLOU2'de gerçekten kesinlikle oynanması gereken oyunlar, çizgisel hikaye deyip geçmek de pek doğru olmaz. Yapmak istediğini başaran her oyun iyidir benim için. PS5'ya da 4 kiralayan bir yer bulabilsem direk kiralayacağım ama maalesef.

Tabii daha iyidir çünkü RDR 2 çizgisel değil. Mesela mario RDR 2'den çok çok daha iyi bir platform oyunudur 😂 bu örnek biraz saçma oldu. Zaten çizgisel hikayeyi pek sevmem açık dünya oyunları favorimdir. Fakat GoW ve TLOU2'de gerçekten kesinlikle oynanması gereken oyunlar, çizgisel hikaye deyip geçmek de pek doğru olmaz. Yapmak istediğini başaran her oyun iyidir benim için. PS5'ya da 4 kiralayan bir yer bulabilsem direk kiralayacağım ama maalesef.
İlk çıktığı zaman açık dünya favorimdi. Şimdi Bugisoft açık dünyaları beni baydığı için iyi olsa bile alırken korkuyorum. Onun için oyunlarda şu kafadayım artık: "10-20-30 saat ne veriyorsa versin, dolu dolu versin."

Ben ala(ma)dım ve oyna(ya)madım.

Sizin bir şey yazmanıza gerek yok. GT630M özetliyor zaten her şeyi 😂 kısmet olur umarım sana da. Yaşın kaç bilmiyorum ama güzel olan şeyler zamanla gerçekleşir ve vakit alır. İlla ki oynarsın.

Sizin bir şey yazmanıza gerek yok. GT630M özetliyor zaten her şeyi 😂 kısmet olur umarım sana da. Yaşın kaç bilmiyorum ama güzel olan şeyler zamanla gerçekleşir ve vakit alır. İlla ki oynarsın.
TLOU2, GoW 2018, RDR2, GTA 5 ve Cyberpunk 2077 oynamadım ama bu oyunlara yıllarca emek verildiğini kötü olamayacaklarını biliyorum. Hepsini izleyerek bitirdim ve çok eğlendim. İzlerken bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı