Red Dead Redemption 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Bir oyunu ne göğe çıkart ne de en dibe göm! Bir ortasını bulun şu işin. Bana göre de Witcher 3 en iyi oyundur. Gidip de Witcher 3 en iyi oyundur muazzamdır tartışmaya kapalıdır falan demiyorum.

Ben öyle bir şey yazmamışım zaten. Bana ve keyfime göre olduğunu yazmışım. Bana göre böyle olduğu için göğe de çıkartırım magmaya da indiririm

Artık sıkmadı mı bu konular? Yetmez mi bu kadar övdüğünüz? Anladık tamam güzel oyun.

Sıkıldıysan yazmazsın. Ben sıkılmadım ve konu açtım. İnsanlar da sıkılmamış demek ki çoğu kişi katılmış. Ayrıca evet yetmez bu kadar övdüğümüz. Çünkü ben ve keyfime göre böyle Var mı arkadaşlar arthur morgan abimi haşmetli bir şekilde övecek?

Yaratılan gelmiş geçmiş en iyi kurgusal karakterdir. Sadece oyun değil kitap, film karakterleri de dahil. Ve evet bu konu da tartışmaya kapalı.

Yaratılan gelmiş geçmiş en iyi kurgusal karakterdir. Sadece oyun değil kitap, film karakterleri de dahil. Ve evet bu konu da tartışmaya kapalı.

İşte böyle. Sonuna kadar RDR2 çomarlarıyız. Ölümüne Arthur ölümüne Hosea. Aksini iddia eden Radeon HD 3600 alıp mining yapsın.

Şaheser gerçekten dünyanın da en iyi oyunu. Aksini iddia etmek ne bileyim bilemiyorum yani. Rockstar sen nesin be.

Witcher 3'de aldığın o duyguyu zevki eşit bir şekilde alacaksın. Başından o kadar çok olay geçecek ki şaşıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…