Rdr 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Bu benim kendi yorumum falan filan demiyorum. Böyle bir gerçek var ve herkes bunu kabul edecek..
Bir oyunu ne göğe çıkart ne de en dibe göm! Bir ortasını bulun şu işin. Bana göre de Witcher 3 en iyi oyundur. Gidip de Witcher 3 en iyi oyundur muazzamdır tartışmaya kapalıdır falan demiyorum.
Artık sıkmadı mı bu konular? Yetmez mi bu kadar övdüğünüz? Anladık tamam güzel oyun.
Yaratılan gelmiş geçmiş en iyi kurgusal karakterdir. Sadece oyun değil kitap, film karakterleri de dahil. Ve evet bu konu da tartışmaya kapalı.Ben öyle bir şey yazmamışım zaten. Bana ve keyfime göre olduğunu yazmışım. Bana göre böyle olduğu için göğe de çıkartırım magmaya da indiririm
Sıkıldıysan yazmazsın. Ben sıkılmadım ve konu açtım. İnsanlar da sıkılmamış demek ki çoğu kişi katılmış. Ayrıca evet yetmez bu kadar övdüğümüz. Çünkü ben ve keyfime göre böyleVar mı arkadaşlar arthur morgan abimi haşmetli bir şekilde övecek?
Yaratılan gelmiş geçmiş en iyi kurgusal karakterdir. Sadece oyun değil kitap, film karakterleri de dahil. Ve evet bu konu da tartışmaya kapalı.
Bu oyunun grafikleri bana şahane geliyor. Gerçekten de çok güzel bir atmosferi var. Bu yüzden satın alıp oynamayı düşünüyorum. Ancak hikâye benim için daha önemli. En azından The Witcher 3'e yakın olacak, insan duygularına dokunabilecek bir hikâyesi var mı? Oyundaki atmosfer güzel olsa da sürekli dolaşmak ve sadece oynamak sıkar. Tabii Witcher 3 senaryosu kadar iyi olacağını sanmam. Zira birisi andrzej sapkowski, diğeri rocktar Games. Ama Witcher 3'te oyun yapımcıları senaryoyu çok güzel yansıtmışlardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.