Red Dead Redemption 2 kalan kısımlar izlenerek mi bitirilmeli?

gns.bugra

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2019
Mesajlar
316
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar RDR2'yi bitirdim yani en azından John Marston'a geçtim. Para mı John mu sorusuna John diye cevap verdim ve son kısımda geyikle oyunu bitirdim. John'u değil de parayı seçsem ne değişirdi? Geyik yerine kurtu görsem ne değişirdi açıklayabilecek arkadaş var mı? Gerisini oynamaktansa hatra değer kısımları var ise izlemek istiyorum ama şu an tam karar vermedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
John'un hikayesi kesinlikle oynanmalı. Olaylar henüz bitmedi ve alınması gereken bir intikam var. Parayı seçtiğin zaman Micah ile dövüşüyorsun ve bu şekilde bir son gerçekleşiyor.
 
John ile gidince de Micah ile dövüşüyoruz ama orada veremden dolayı ölüyoruz parayı seçince ise Micah bizi öldürüyor peki bu iki sonun geyik ve kurt ile ilgisi var mı? Ve de John'un hikayesinde bir değişiklik olur mu?
 
john ile gidince de micah ile dövüşüyoruz ama orada veremden dolayı ölüyoruz parayı seçince ise micah bizi öldürüyor peki bu iki sonun geyik ve kurt ile ilgisi var mı? Ve de John'un hikayesinde bir değişiklik olur mu?

Hikayede değişiklik olmuyor johnla oynamak daha keyifli, bir şansa ver derim. Ana hikayede olduğu gibi sıkıcı görevlerde var.
 
Yani hocam oynamayacak kadar sıktıysa YouTube'dan john marston epilogue falan yazıp izleyebilirsiniz ama öyle az buz da değil oyunun epilogue kısmı 12 saate varan bir uzunluğa sahip. Ama bence de kesinlikle devam edin oynamaya. Tam bitirin 👍
 
Yani sıktığından değil de Arthur öldü falan oynayasım nedense yok YouTube'dan izledim sonu ve bazı önemli yerleri hatta oraları bile tam izleyesim gelmedi. Şimdi bir süre de oyunun etkisinden çıkamam editlerini falan izlerim ben :D Sağ olun cevaplayan tüm arkadaşlar.
 
Asıl işte Arthur'un ölümünden sonra oynamanız lazım hocam çünkü oyunun dünyasında nereye gitseniz o son olayların yankılarını ve insanların bunlara tepkilerini falan öğreniyorsunuz. Bence oynamaya değer. Yine de siz bilirsiniz. İyi oyunlar 😃
 
Asıl işte Arthur'un ölümünden sonra oynamanız lazım hocam çünkü oyunun dünyasında nereye gitseniz o son olayların yankılarını ve insanların bunlara tepkilerini falan öğreniyorsunuz. Bence oynamaya değer. Yine de siz bilirsiniz. İyi oyunlar 😃

Önceki olayları sadece son sahnede dile getirmiyorsak yani oyunun içerisinde de Arthur ile, çete ile ilgili şeyler duyacaksam işte o zaman oynarım hocam var mı öyle şeyler? Yoksa son görev hariç normal görev mi yapıyoruz
 
Paraya gitseydin yine Micah'la kavga edicektin sadece yumruk yerine bıçakla kavga ediyosun ve Micah'ın gözünü çıkarıyorsun gerisi aynı Dutch geliyor falan.
Kurt görsen de birşey değişmiyor Arthur un nasıl ölüceği ve birkaç ufak diyalog değişiyor sadece. Örnek vermem gerekirse mesela Tilly ile vedalaştığımız zaman Tilly Arthur'a seni özleyeceğim diyor eğer onur seviyen yüksekse Arthur bende seni özleyeceğim diyor düşük ise başlama şimdi duygusallığa gerek yok diyor bu şekilde değişiklikler var sadece.
 

Geri
Yukarı