Red Dead Redemption 2 o kadar iyi ki sıkılıyorum

Seni çok iyi anlıyorum... Artık kendimi açık dünyaya o kadar çok kaptırmıştım ki sanki orada bir hayat yaşıyormuşum gibi davranıyordum. Otelde uyanıyorum, ilk duşumu alıyorum, bara uğruyor biraz içki ve yemek yiyorum, saçımı kestiriyorum sonra biraz mağazaları geziyor yandan beni yanına çağıran adamlarla ilgileniyorum. Bir bakmışım zaten hava kararmış yine otelin yolunu tutmuşum. Sanki tüm oyun buymuş gibi hissettirmeye başlıyor artık sıkılıyorsun. İnan çözümü bende de yok...
 
Arkadaşlar konu başlığı troll falan değil, oyuna görev yapmak için giriyorum 1 görev yapıyorum sonra tam öbür göreve gidecekken açık dünyada bir şey görüp oradanda farklı bir şeylere gidiyorum derken kayboluyorum açık dünyada. Adamlar o kadar canlı, o kadar doğal bir dünya yapmış ki görevlere vakit kalmıyor. Tonla aktivite var. Hikayede ilerlemek için girdiğim oyunda 3 saat boyunca açık dünyada geziyorum, istemsizce sıkıldım artık fakat olmuyor işte zorla sokuyor oyun açık dünyanın güzelliğine. Hadi aktiviteleri onu bunu bıraktım, sırf görselliği için bile geziyorum etrafta bazen. Artık hikayede ilerleyememekten sıkıldım, ne yapmalıyım?

Bende de aynısı vardı 50saatte yarısına gelemedim oyunun.
 
Ana görevleri yap bence 4 5 tane arka arkaya görev yapınca dizi gibi seni bağımlı yapıyor çok merak ediyorsun giresin geliyor hep görevler bitincede gez bulunacak gizli yerlerde bıçaklar kılıç silahlar vs var daha vardır bilmediğim bir sürü şey.
 
Aslında kullandığınız tanım yanlış, mesela assasins creed serilerinde ya da farcry serilerinde açık dünya bu kadar zevk vermiyor ve artık hikayeyi takip edeyimde bitsin gitsin moduyla oynuyorsunuz. Rdr2 de ise size o 3 saatlik zamanı sunuyorsa oyundan zevk alıyorsunuz demek. Yani buna sıkılmak denemez. 3 4 saat hangi oyunu oynarsanız zaten bıkkınlık verir önemli olan o 3 4 saati size dolu dolu geçirtmesi. Yani demem o ki herşey olması gerektiği gibi gidiyor çok takılmayın eğlencenize bakın.
 
Gittigidiyor da 150 Tl'ye kadar dusuyor. Online tarafi onemli. Ama korsan olarak denemeni oneririm. Cunku Steam de 400 Tl'yi birden yatiramayabilirsin yada direkt 150 TL vermekte mantiksiz olabilir.

Ben RDR2'ye sans verdim ama bayinca bayiyor iste. GTA oyunlari da ayni etkiyi yapiyor bende 😁.
Başları biraz sıkıcı, ilerlemediyseniz 6-7 saat daha şans verin.
 
Arkadaşlar konu başlığı troll falan değil, oyuna görev yapmak için giriyorum 1 görev yapıyorum sonra tam öbür göreve gidecekken açık dünyada bir şey görüp oradan da farklı bir şeylere gidiyorum derken kayboluyorum açık dünyada. Adamlar o kadar canlı, o kadar doğal bir dünya yapmış ki görevlere vakit kalmıyor. Tonla aktivite var. Hikayede ilerlemek için girdiğim oyunda 3 saat boyunca açık dünyada geziyorum, istemsizce sıkıldım artık fakat olmuyor işte zorla sokuyor oyun açık dünyanın güzelliğine. Hadi aktiviteleri onu bunu bıraktım, sırf görselliği için bile geziyorum etrafta bazen. Artık hikayede ilerleyememekten sıkıldım, ne yapmalıyım?

Aynen kardeşim bende de var RDR 2. Rockstar'ın son dönemlerde yaptığı en iyi oyunlardan bir tanesi. Özellikle seni eskilere, 1890'lı yıllarda götürüyor. İnsanin oyuna giresi geliyor. O huzur, o insan sevgisi, o doğallık... Buradan Rockstar'ı tebrik etmek lazım. Bence Red Dead Redemption 2 GTA 5'e bin basar...
 

Geri
Yukarı