qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 18 Mart 2021 #1 Red Dead Redemption 2 aldım. Tek online indirmek istiyorum, nasıl yaparım?
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 18 Mart 2021 #11 qiro dedi: Hayır iade etmeyeceğim. Çünkü 2 - 3 haftaya story mod da oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Oynayamayacaksın. Artı 0 Eksi
qiro dedi: Hayır iade etmeyeceğim. Çünkü 2 - 3 haftaya story mod da oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Oynayamayacaksın.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #12 Arkadaşlar qiro adlı arkadaş biraz sıkıntılı. İnsanlara kızgın falan atıyor gereksiz cevaplar veriyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar qiro adlı arkadaş biraz sıkıntılı. İnsanlara kızgın falan atıyor gereksiz cevaplar veriyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.241 Makaleler 3 Çözümler 195 18 Mart 2021 #13 Aklını okumalarını bekleyemezsin. Herkesin amacı sana yardım etmek fakat sen buna kızgın atarak karşılık veriyorsun. Artı 0 Eksi
Aklını okumalarını bekleyemezsin. Herkesin amacı sana yardım etmek fakat sen buna kızgın atarak karşılık veriyorsun.
KS KS qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 18 Mart 2021 #14 erhanprince dedi: Oynayamayacaksın. Genişletmek için tıkla... Nedenmiş o? Artı -3 Eksi
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 4 18 Mart 2021 #15 Sen önce yazdığım mesajı git Türkçe öğretmenine göster sana ne demek istediğimi anlatsın. Enteresan tipleme seni. Artı 0 Eksi
Sen önce yazdığım mesajı git Türkçe öğretmenine göster sana ne demek istediğimi anlatsın. Enteresan tipleme seni.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Mart 2021 #16 qiro dedi: Nedenmiş o? Genişletmek için tıkla... Akli dengenden şüphe etmeye başladım. Artı 0 Eksi
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 18 Mart 2021 #17 qiro dedi: Oyun için yeterli yer yok. Yeni HDD alınca story oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Red dead online'da 117 gb normalle ayynı boyutta online daha küçük değil. Artı 0 Eksi
qiro dedi: Oyun için yeterli yer yok. Yeni HDD alınca story oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Red dead online'da 117 gb normalle ayynı boyutta online daha küçük değil.
KS KS qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 18 Mart 2021 #18 ItsAllGoodman dedi: Aklını okumalarını bekleyemezsin. Herkesin amacı sana yardım etmek fakat sen buna kızgın atarak karşılık veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım. Mefistofeles dedi: Sen önce yazdığım mesajı git Türkçe öğretmenine göster sana ne demek istediğimi anlatsın. Enteresan tipleme seni. Genişletmek için tıkla... "Full versiyon aldıysanız öyle bir şey yok, zaten sadece Online alınca da tamamını yüklüyor değişen bir şey yok." demişsin yanlış bilgi vermişsin RDR Online alınca sadece Online yüklüyor. Artı -5 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Aklını okumalarını bekleyemezsin. Herkesin amacı sana yardım etmek fakat sen buna kızgın atarak karşılık veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım. Mefistofeles dedi: Sen önce yazdığım mesajı git Türkçe öğretmenine göster sana ne demek istediğimi anlatsın. Enteresan tipleme seni. Genişletmek için tıkla... "Full versiyon aldıysanız öyle bir şey yok, zaten sadece Online alınca da tamamını yüklüyor değişen bir şey yok." demişsin yanlış bilgi vermişsin RDR Online alınca sadece Online yüklüyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.241 Makaleler 3 Çözümler 195 18 Mart 2021 #19 qiro dedi: Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey demedim? Mesajları doğru okuduğunuza emin misiniz? Artı 0 Eksi
qiro dedi: Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey demedim? Mesajları doğru okuduğunuza emin misiniz?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 18 Mart 2021 #20 qiro dedi: Hayır iade etmeyeceğim. Çünkü 2 - 3 haftaya story mod da oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kızgın atacaksanız neden soru soruyorsunuz? O zaman sormayacaktınız. Artı 0 Eksi
qiro dedi: Hayır iade etmeyeceğim. Çünkü 2 - 3 haftaya story mod da oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kızgın atacaksanız neden soru soruyorsunuz? O zaman sormayacaktınız.