Online alınca da tüm dosyaları kurar, full versiyon alırsan sonradan onu da oynayabilirsin. Maşallah her haltı bildiğini sanman da ayrı bi komedi.Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım.
"Full versiyon aldıysanız öyle bir şey yok, zaten sadece Online alınca da tamamını yüklüyor değişen bir şey yok." demişsin yanlış bilgi vermişsin RDR Online alınca sadece Online yüklüyor.
Red Dead Redemption 2 aldım. Tek Online indirmek istiyorum, nasıl yaparım?
Yetkili arkadaşlar niye uçurmuyor bu şahsı? Hatırladığım kadarıyla geçen birin hakaret etmişti.Konu benim istediğime kızgın atarım diyor? Tövbe tövbe.
Ben nasıl Online oynayacağımla ilgili yardım istedim. Siz bana iade et diyorsunuz. Ayrıca konu benim istediğime kızgın atarım.
"Full versiyon aldıysanız öyle bir şey yok, zaten sadece Online alınca da tamamını yüklüyor değişen bir şey yok." demişsin yanlış bilgi vermişsin RDR Online alınca sadece Online yüklüyor.
Kardeşim ben aptal değilim bende biliyorum iade etmeyi.Steam'den aldıysan iade et nasıl iade edildiğini bilmiyorsan gösteriyim
Eki Görüntüle 928955
Oradan Steam desteki seç
Oradan Oyunu seç
Eki Görüntüle 928961
Eki Görüntüle 928964
Oradan iade yöntemi ve paranın nereye gelmesini istiyorsanız o kartı veya Steam cüzdanını seçiniz Kolay Gelsin![]()
Kardeşim ben aptal değilim bende biliyorum iade etmeyi.
Sana yardım bile yaramaz rapor edin şu zavallıyı.Kardeşim ben aptal değilim bende biliyorum iade etmeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.