SpeedeyE Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 387 28 Nisan 2020 #12 RDR 2' de Türkçe yama var mı? Ben bulamadım da. lahana1 dedi: Evet arkadaşlar oyunu Steam'den satın aldım ve oynuyorum güzel bir oyun detayları çok güzel ayrıntılı gerçekten bu oyunu Türkçe yaparsam ban yer miyim tereddütte kaldım bir de sizlere sorayım dedim? Genişletmek için tıkla... RDR 2'nin yaması mevcut mu acaba? Son düzenleme: 28 Nisan 2020
RDR 2' de Türkçe yama var mı? Ben bulamadım da. lahana1 dedi: Evet arkadaşlar oyunu Steam'den satın aldım ve oynuyorum güzel bir oyun detayları çok güzel ayrıntılı gerçekten bu oyunu Türkçe yaparsam ban yer miyim tereddütte kaldım bir de sizlere sorayım dedim? Genişletmek için tıkla... RDR 2'nin yaması mevcut mu acaba?
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #13 Hocam daha çıkmadı RDR 2 için Türkçe yama. Şuradan takip edebilirsiniz irelilemeyi Ayrıca ücretli olucak yama
Hocam daha çıkmadı RDR 2 için Türkçe yama. Şuradan takip edebilirsiniz irelilemeyi Ayrıca ücretli olucak yama
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #14 Red dead redemption 2 nin Türkçe yaması nerdeymis ?Yok öyle bir şey şu an,fake bir site var ordan uzak dur,çökertirsin sistemi
Red dead redemption 2 nin Türkçe yaması nerdeymis ?Yok öyle bir şey şu an,fake bir site var ordan uzak dur,çökertirsin sistemi
lahana1 Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 13 28 Nisan 2020 #15 %80 türkçe yama buldumda kullanmayacam az çok ingilizcem var telefonlada çeviriyom zaten ban riski varmış online da ondan kullanmicam
%80 türkçe yama buldumda kullanmayacam az çok ingilizcem var telefonlada çeviriyom zaten ban riski varmış online da ondan kullanmicam
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #16 lahana1 dedi: %80 türkçe yama buldumda kullanmayacam az çok ingilizcem var telefonlada çeviriyom zaten ban riski varmış online da ondan kullanmicam Genişletmek için tıkla... turkceyamaci.com virüs yayıyor - Technopat Sosyal Bu bahsettiğim siteden uzak durun, tamamen yama sitesi görünümlü virüs yuvasıdır. www.technopat.net Dostum neyi kullanacaksın acaba,anonymous u bekle yüzde 70 de onlar,3-4 ay sürer diyorlar.
lahana1 dedi: %80 türkçe yama buldumda kullanmayacam az çok ingilizcem var telefonlada çeviriyom zaten ban riski varmış online da ondan kullanmicam Genişletmek için tıkla... turkceyamaci.com virüs yayıyor - Technopat Sosyal Bu bahsettiğim siteden uzak durun, tamamen yama sitesi görünümlü virüs yuvasıdır. www.technopat.net Dostum neyi kullanacaksın acaba,anonymous u bekle yüzde 70 de onlar,3-4 ay sürer diyorlar.