Epic Games Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition %65 indirimle 787.15 TL

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Muhtemelen fiyatlandırma hatası var çünkü oyunun normal sürümü 2.299 TL iken Ultimate Edition sürümü de 2.249 TL olarak gözüküyor ve %65 indirim almış. %65 indirimli hâli de 787.15 TL'ye denk geliyor. Oyunu anlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyun, Rockstar'ın gözbebeğidir ve aşırı gerçekçi, oyun içinde yapılabilecek bir sürü aktivite olan oyunlardan birisi. Oyunu almayı düşünenler varsa oyunun süreci biraz yavaş işliyor, yavaş işleyen oyunlardan sıkılıyorsanız bu oyun size göre olmayabilir. Onu bilerekten satın almanızı tavsiye ederim. Platformun Epic Games olması da sizin için sorun değilse hayırlı olsun, iyi oynamalar. :)

Oyun hakkında fikir edinmek isteyenler için oynanış videosu bırakıyorum, isteyenler bakabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen fiyatlandırma hatası var çünkü oyunun normal sürümü 2.299 TL iken Ultimate Edition sürümü de 2.249 TL olarak gözüküyor ve %65 indirim almış. %65 indirimli hâli de 787.15 TL'ye denk geliyor. Oyunu anlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyun, Rockstar'ın gözbebeğidir ve aşırı gerçekçi, oyun içinde yapılabilecek bir sürü aktivite olan oyunlardan birisi. Oyunu almayı düşünenler varsa oyunun süreci biraz yavaş işliyor, yavaş işleyen oyunlardan sıkılıyorsanız bu oyun size göre olmayabilir. Onu bilerekten satın almanızı tavsiye ederim. Platformun Epic Games olması da sizin için sorun değilse hayırlı olsun, iyi oynamalar. :)

Oyun hakkında fikir edinmek isteyenler için oynanış videosu bırakıyorum, isteyenler bakabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açık dünyası keyif veren çok ama çok nadir bir oyun zevkine bile 3-4 saat gezersin hayvan avlarsın falan :D

Rockstar Games, açık dünya oyunu yapmada bir numara bence. Yaptığı açık dünyayı da oyuncuların gözüne sokmuyor. Bu görevi illa da yap demiyor, tesadüfen giderken bile birden fazla olayla karşılaşabiliyorsun. Bu yönünü seviyorum. Bu açık dünyayı, farklı bir firma yapmış olsaydı muhtemelen göze sokardı; zorla oynatırdı. Bkz: Ubisoft.

Rockstar Games, açık dünya oyunu yapmada bir numara bence. Yaptığı açık dünyayı da oyuncuların gözüne sokmuyor. Bu görevi illa da yap demiyor, tesadüfen giderken bile birden fazla olayla karşılaşabiliyorsun. Bu yönünü seviyorum. Bu açık dünyayı, farklı bir firma yapmış olsaydı muhtemelen göze sokardı; zorla oynatırdı. Bkz: Ubisoft.

Vallahi Ubisoft oyunlarınıda beğeniyorum oynuyorum bana güzel geliyor yalnız hiçbiri bir RDR 2 olamaz tartışmam zaten bu oyun bana göre dünyanın en iyi 2.ci oyunu 1.cisi gözbebeğim Witcher 3 :) oyunda sürekli birşeylerle karşılaşıyor olmak insana RP yapasını getiriyor Rockstar oyuncunun gözünü iyi okuyor kısacası.

Vallahi Ubisoft oyunlarınıda beğeniyorum oynuyorum bana güzel geliyor yalnız hiçbiri bir RDR 2 olamaz tartışmam zaten bu oyun bana göre dünyanın en iyi 2.ci oyunu 1.cisi gözbebeğim Witcher 3 :) oyunda sürekli birşeylerle karşılaşıyor olmak insana RP yapasını getiriyor Rockstar oyuncunun gözünü iyi okuyor kısacası.

Hocam, aynı taraftayız benim de en sevdiğim oyun Witcher 3.

Katılıyorum hocam, bir NPC'nin peşine takıldığınız zaman onun gerçekten de bir şeyleri yaptığını ve bir uğraşı olduğunu görüyorsunuz, Rockstar yapay zeka işinde gerçekten çok titiz.

Aslında demek istediğim, Rockstar için ufak bir işin diğer firmalar için gayet büyük bir iş olduğu. Elbette ki RDR2 ile Ubisoft oyunlarını kıyaslamak saçma olur. Benim eleştirdiğim nokta, Ubisoft'un açık dünyasını göze sokması. Rockstar Games oyunları hem uzun ömürlü oluyor hem de açık dünyasını göze sokmuyor. Mesela 20 yıl önce çıkan GTA: SA hâlâ oynanıyor, tesadüf değil bunlar.

1-2 haftadır bu fiyatta, bir hata yok yani.

O zaman 1-2 haftadır Ultimate Edition sürümü, daha düşük fiyata satılıyor standart sürümünden. Garip doğrusu. Belki de farkında değillerdir, RDR2'nin de hemen hemen düştüğü fiyat. Almak isteyen varsa alabilir.

120 saatte hikayeyi bitirmiştim. Evet normal de 50 saatte biten bir oyun için fazla.

Arkadaşlar. Oyuna kendinizi verirseniz, temadır vs içine girebilirseniz kendinizi yay ile geyik avlıyor halde bulursunuz. O derece bir oyun. Şahsen dünyanın en iyi oyunu Witcher 3 ile beraber.

Katılıyorum ben %100 yapacağım bir ara ana hikayeyi özel bir kostüm açılıyordu hatta :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı