Red Dead Redemption 2 yan görev nasıl ayırt edilir?

Yok.

Yok klavye ile oynuyorum. Pompalı silah var ama mermisi çabuk bitiyor bir de önerdiğin silah değil de altılı tabanca kullanmak daha karizma ya ondan yok mu amacım 2 tane altılı ile çift el kullanmak.

Yok.

Yok klavye ile oynuyorum. Pompalı silah var ama mermisi çabuk bitiyor bir de önerdiğin silah değil de altılı tabanca kullanmak daha karizma ya ondan yok mu amacım 2 tane altılı ile çift el kullanmak.
O attığım ikinci resimdeki tabanca dediğin işi görür. Pompalı tabancayı kullanması çok zevkli. Adamları öldürdükten sonra onunla kellesini alıyorum.

Görseli bu şekilde olması lazım. Envanter de böyle gözüküyor. İkili tabanca.

Aynen bende şu an böyle 2 tabanca var
1. Yuvada 2 mermili Pompalı tabanca var.
2. Yuvada altılı revolver var.
Fakat ben 2 yuvayada altılı revolver koymak istiyorum

Aynen bende şu an böyle 2 tabanca var
1. Yuvada 2 mermili Pompalı tabanca var.
2. Yuvada altılı revolver var.
Fakat ben 2 yuvayada altılı revolver koymak istiyorum
Ha şimdi anladım.
Adam vurduğunda yere silahı düşüyor. Eline pompalı tabanca alıp yerdeki tabancayı almaya çalışırsan, mantıken pompalı tabancayı bırakıp normal tabancayı alırsın.

Ya da bütün bu polemiğe girmeyip gidip normal bir tabanca satın alabilirsin. Ben ikili tabancayı elime aldığımda Revolver ve diğer modern tabanca geliyordu.
Valentine açıldı değil mi?

İlk kasaba mi orasiysa açıldı.

İlk kasaba mi orasiysa açıldı.
Evet ilk kasaba. Orada silah dükkanı var. Ama daha oyunun çok başındasın, paran yeter mi emin değilim.
Oyun ilerledikçe ot, böğürtü böcek toplayıp zehirli ok yapabileceksin. Sen ilk iş Hosea'nın görevinin yapıp Arap atını al. Kolay kolay yorulmuyor ve bayağı hızlı.

Tamamdır ben atı alayım ilerleyen süreçte durumu gene guncelleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…