Red Dead Redemption 2 yeniden Türkçe yama geliyor

Mehmet Yay

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
1.696
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Liberty City
Haber linki: Red Dead Redemption 2 Türkçe yama çalışması geliyor

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama çalışmaları yeniden başlıyor. Bu sefer farklı bir ekip tarafından ele alınan proje için ilk video yayınlandı. Yamanın ilk bölümü kapsayan kısmı için yapılan gösterimde oyunun Türkçe diline çevirilmiş kısımlarına değiniliyor. Ayrıca yamanın nasıl yapılacağına ve ekibin Discord sunucusuna da ulaşmanız mümkün...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Take-Two Türkçe yama konusunu komple kapatmamış mıydı? Çok tuhaf, bu yamanın patlama olasılığı da var. Acaba Take-Two ile irtibata geçtiler mi?
Neyse göreceğiz.
 
Oyun gerçekten harika. Daha önceki yamayı indirenler paylaşsa yeter aslında bize. Umarım bir an önce ulaşırız. Eğer iki altyazı olacaksa korsan film izliyor gibi olur biraz alışmak zaman alabilir.
 
Take-Two Türkçe yama konusunu komple kapatmamış mıydı? Çok tuhaf, bu yamanın patlama olasılığı da var. Neyse göreceğiz.
Mafia Definitive Edition için ZartZurt isimli arkadaş Nexus Mods'a yükleyerek yama çıkardı. Yamayı yapan arkadaşlar yorumlara Take Two ile ilgili olanların söylenti olduğunu kanıt olmadığını yazmışlar. Şunlar gibi :

''Bir sorun olmaz kardeşim. Yıllardır birçok oyununun dosyalarının altını üstüne getirip modlayan biri olarak emin ol ki şu ana kadar olsa bana olurdu böyle bir şey. Tabi bu hiç olmayacağı anlamına gelmez yine de. :)''
''Hatırlarlarsan 2017 yılında T2, OpenIV'ü tasarlayan Rus programcılara bir durdurma ve çekilme mektubu göndermişti fakat yaklaşık 2 hafta sonra geri adım atarak ticari olarak oyunların dosyalarına müdahele edilmediği takdirde çevrimdışı modlamaya izin veriyoruz demişti. Bu da bir tür modlama olduğundan öyle bir ihtimal olacağını zannetmiyorum kardeşim.''
 
Son düzenleme:
Take-Two Türkçe yama konusunu komple kapatmamış mıydı? Çok tuhaf, bu yamanın patlama olasılığı da var. Acaba Take-Two ile irtibata geçtiler mi?
Neyse göreceğiz.
O yamanın kapanma olayı para ile satılmasından dolayı idi, bu yama belirli bir kazanç uğruna olmadan çıkar ise herhangi bi' yaptırıma uğrayacağını sanmıyorum.
 
Hala Take Two firmasının sıkıntı çıkardığına inanan varmı ya? Anonymous çeviri gelen tepkilerden ötürü çıkarmadı yamayı. Bir nevi gıcıklık olsun diye. Bu arkadaşlar hayırlı ile çıkaracaklar, Anonymous'unda ellerinde patlayacak yama. Bence makine çevirisi olmasına rağmen gayet güzel gözüküyor.👍
 
Bence Take-Two yeniden el atıcak ve yayınlanmasına izin vermeyecek.

Ama yayınlanırsa ne mutlu.
Ama Take-Two kafayı takarsa çok büyük davalar açabilir yapan kişilere.
Ne diyelim, umarım çıkar.
 
Arkadaşlar Take Two bedava yamaları engelliyorsa ilk önce Gtatr sitesi engellenmez miydi? Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR Hala yamalar sitede duruyor. Belki diğer yamacılar tedbir olarak kaldırmıştır TakeTwo oyunlarını ne olur ne olmaz diye.

Yani olay basit. Bu adamlar çıkarcı ve kendileri kazanmadan kimse kazansın istemiyorlar. Eğer isteseler yamayı ücretsiz olarak mod sitelerinde yayınlayabilirlerdi kimse de karışamazdı. Zaten Yama konularında ne kadar sinirlendiklerini görebilirsiniz. Herhangi bir yama konusunda aşağı inerseniz nasıl ağladıklarını görebilirsiniz. Son olarak da şu eki bırakayım buraya:
20201102_084845.jpg
 
Son düzenleme:
Bu adamların sanki sadece bize yaptığı bir şey gibi gözükebilir bu yamaları kaldırtmaları ama bu konuda Take-Two çok katı.

Hatta bir ara başka bir modu da kaldırıp adamları mahkemeye vermişlerdi.


Hatta şu an adamların yayıncısı olduğu Mafia 2 Definitive Edition için Türkçe yama kurmak istediğiniz zaman sitede "Yayıncı kuruluş talebi üzerine dosyalar kaldırılmıştır" yazıyor.

S01102-10015135.jpg



 

Geri
Yukarı