Çözüldü Red Dead Redemption 2'de Arap atı kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardaltf4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben RDR 2'de beyaz Arap atını buldum ama sonrasında kurtlar beni öldürdü. Daha da bulamıyorum atı her yeri didik didik arasam da. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, ben RDR 2'de beyaz Arap atını buldum ama sonrasında kurtlar beni öldürdü. Daha da bulamıyorum atı her yeri didik didik arasam da. Ne yapabilirim?

1-2 görev yaptıktan sonra tekrar deneyin. Mutlaka aynı yerde çıkacaktır. Sadece sabretmelisiniz. Yerinde yoksa görev yapın tekrar deneyin, ta ki olana kadar.
Bendede oyun sürekli modlardan dolayı çöküyordu. Sorunu çözene kadar atım gitti yerine geçici at geldi. Trainer kuracaksın ya da tekrar gidip atı bulacaksın. Ben tekrar gidip atı buldum.

1-2 görev yaptıktan sonra tekrar deneyin. Mutlaka aynı yerde çıkacaktır. Sadece sabretmelisiniz. Yerinde yoksa görev yapın tekrar deneyin, ta ki olana kadar.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı