İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Red Dead Redemption 2'de Online'a giremiyorum, arkadaşımı ekleyemiyorum. İlk fotoğraftaki bu ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım? Yeni başladım. 2.ci görseldeki gibi gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Red Dead Redemption 2'de Online'a giremiyorum, arkadaşımı ekleyemiyorum. İlk fotoğraftaki bu ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım? Yeni başladım. 2.ci görseldeki gibi gözüküyor.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2023 #11 İbrahimyall dedi: Steam'den aldim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir açarken bir video atın hemen bakalım. Artı 0 Eksi
İbrahimyall dedi: Steam'den aldim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir açarken bir video atın hemen bakalım.
KS KS İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #12 aldoria1 dedi: Hocam bir açarken bir video atın hemen bakalım. Genişletmek için tıkla... atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
aldoria1 dedi: Hocam bir açarken bir video atın hemen bakalım. Genişletmek için tıkla... atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2023 #13 İbrahimyall dedi: Atacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım sanırım oyundan kaynaklı sizlik bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
İbrahimyall dedi: Atacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım sanırım oyundan kaynaklı sizlik bir şey yok.
KS KS İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #14 aldoria1 dedi: Hocam biraz baktım sanırım oyundan kaynaklı sizlik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani arkadaş bağlanıyor Artı 0 Eksi
aldoria1 dedi: Hocam biraz baktım sanırım oyundan kaynaklı sizlik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani arkadaş bağlanıyor
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2023 #15 İbrahimyall dedi: Nasıl yani arkadaş bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın hiçbir fikrim yok ama çözüm bulursam geleceğim. İbrahimyall dedi: Nasıl yani arkadaş bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hata aldınızmı. Artı 0 Eksi
İbrahimyall dedi: Nasıl yani arkadaş bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın hiçbir fikrim yok ama çözüm bulursam geleceğim. İbrahimyall dedi: Nasıl yani arkadaş bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hata aldınızmı.
KS KS İ İbrahimyall Centipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #16 aldoria1 dedi: Hocam inanın hiçbir fikrim yok ama çözüm bulursam geleceğim. Hocam hata aldınızmı. Genişletmek için tıkla... Hata değil de hikaye modu gibi yeni bir link paylaşacağım silip tekrar yüklesem oyunu düzelir mi acaba Steam bağlı yani internette çözümü bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 16 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
aldoria1 dedi: Hocam inanın hiçbir fikrim yok ama çözüm bulursam geleceğim. Hocam hata aldınızmı. Genişletmek için tıkla... Hata değil de hikaye modu gibi yeni bir link paylaşacağım silip tekrar yüklesem oyunu düzelir mi acaba Steam bağlı yani internette çözümü bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2023 #17 İbrahimyall dedi: Hata değil de hikaye modu gibi yeni bir link paylaşacağım silip tekrar yüklesem oyunu düzelir mi acaba Steam bağlı yani internette çözümü bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Belki çözülür hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
İbrahimyall dedi: Hata değil de hikaye modu gibi yeni bir link paylaşacağım silip tekrar yüklesem oyunu düzelir mi acaba Steam bağlı yani internette çözümü bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Belki çözülür hocam.
fordrezar Femtopat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 42 16 Aralık 2023 #18 Ana menü de online diye yazması lazım. Dosya dogrulamayı dene istersen. Artı 0 Eksi