Red Dead Redemption Remastered geliyor!

Remastered kısmını okuyunca pek heyecanlanamadım. Yapın şöyle kaliteli bir remake oynayalım güzelce. Remastered işler genelde pek kaliteli olmuyor. Sadece grafik basıp 2010 oyununun mekaniklerini ve hissini sunmaya devam edecekler büyük ihtimalle.

Zaten RDR2 nin kapak fotograf'ı degisti inanmayan kalmazdi artik gelecegi kesinlesti

Sonunda geliyor be. Ghost of Tsushima bekliyorum umarım sıradaki Sony oyunu o olur.

Hele bunu Rockstar yapıyorsa. GTA Trilogy Definitive Edition'da fena çuvallamışlardı. İndirime girmiş almak istiyorum ama gözüm çok korkuyor mesela benim.

Sonunda geliyor be. Ghost of Tsushima bekliyorum umarım sıradaki Sony oyunu o olur.

Hocam oyunu Rockstar yapıyor Sony değil yalnız.

Hele bunu Rockstar yapıyorsa. GTA Trilogy Definitive Edition'da fena çuvallamışlardı. İndirime girmiş almak istiyorum ama gözüm çok korkuyor mesela benim.

Hocam oyunu Rockstar yapıyor Sony değil yalnız.

Biliyorum tabii hocam, anlam düşüklüğü olmuş diğer beklediğim oyunu yazmak istedim.

İlk başta ikinci oyunu oynadıktan sonra ilk oyunu oynamak kötü gelmez umarım. Oynamak istediğim ama oynayamadığım oyunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…