Red Dead Redemption Remastered geliyor!

Yıl olmuş 2023 hala remastered yani bide Rockstar games yani biraz capcom'u örnek al milyon dolarlık şirketsin sen red dead'e verdiğin değer remastered kadar mıydı. Büyük saçmalık büyük hüsran.

Yıl olmuş 2023 hala remastered yani bide Rockstar games yani biraz capcom'u örnek al milyon dolarlık şirketsin sen red dead'e verdiğin değer remastered kadar mıydı. Büyük saçmalık büyük hüsran.
Red Dead 1'in grafikleri döneme göre geride kalmış durumda. Remastered bir şekilde çıkmasını ben dahil birçok kişi daha beklemekte. RDR 1, RDR 2'nin devamı olduğu için hikayesini tam oynamak isteyen biri RDR 2 grafiklerinden RDR 1 grafiklerine geçince bir garip oluyor.

Red Dead Redemption Remake'e ihtiyacı olan bir oyun değil. Genel olarak 2007'den sonra çıkan hiçbir oyun Remake ihtiyaç duymuyor. Bak Call of Duty 4 Modern Warfare'e, 2017'de çıkan Remastered sürümünü değil 2007 sürümünü oynasan bile sarıyor, Crysis 1 de aynı. Sizin her şeye Remake istemeniz yüzünden zaten firmalar yeni oyun yapmak yerine Last of Us Part 1 ve Last of Us Part 2 Remastered gibi rezillikler çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'ye 5 yıl boyunca Xbox series s/x ve PS5 güncellemesi getirmeyecek kadar umursamadıktan sonra RDR1'i ne kadar umursayacaklar merak ediyorum. RDR2 hala Xbox One ve PS4 grafiklerinde 1080p 30FPS çalışıyor yeni nesil konsollarda. Konsol kullanıcıları hala Ekim'de 5.yıl dönümü belki güncelleme gelir diye gözünün içine bakıyor Rockstar'ın.

Red Dead 1'in grafikleri döneme göre geride kalmış durumda. Remastered bir şekilde çıkmasını ben dahil birçok kişi daha beklemekte. RDR 1, RDR 2'nin devamı olduğu için hikayesini tam oynamak isteyen biri RDR 2 grafiklerinden RDR 1 grafiklerine geçince bir garip oluyor.
Bir çoğu günümüzde csgo dan cs2 ye geçişi büyük değişim diye tanımlıyorken rdr1 rdr2 grafikleriyle oynamak neden garip gelsin? Gta trilogy vakasını ne de çabuk unuttu bu oyuncu kitlesi? Kaza alenen bağırarak geliyorum diyor. Tamam belki bir ihtimal trilogy gibi sorunlu çıkmasa bile rdr için remastered projesi kesinlikle yanlış bir projedir.
Umarım bu hatayı farkeder ve geç olmadan dönerler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı