Red Dead Redemption Remake'e ihtiyacı olan bir oyun değil. Genel olarak 2007'den sonra çıkan hiçbir oyun remake ihtiyaç duymuyor. Bak Call of Duty 4 Modern Warfare'e, 2017'de çıkan Remastered sürümünü değil 2007 sürümünü oynasan bile sarıyor, Crysis 1 de aynı. Sizin her şeye remake istemeniz yüzünden zaten firmalar yeni oyun yapmak yerine Last of Us part 1 ve Last of Us part 2 Remastered gibi rezillikler çıkarıyor.
Biz GTA 6 bekliyoruz adamlar Remastered diyor. Yav, bir kere bizi dinle be Rockstar.
Orijinal Crysis'i oynamadığım için yorum yapamıyorum. Crysis Remastered ise açıkçası görsel anlamda 2007 oyunu olduğunu hissettiriyor.Crysis Remastered birçok yerde orijinalinden daha kötü haberiniz olsun.
rdr 3 gelse okey de gta 6 çok bekleniyor. gta 6 gelse çok daha iyi olur rockstar için daha fazla satış vs.Keşke GTA 6 yerine RDR remake ya da RDR3 falan gelse.
Bu adamlar GTA serisini Online için yapıyorlar.
Gelmicek gibi hocam yukarıdaki mesajımı okursanız sebebini yazdım.Umarım PS4 lerede gelir. Zaten birçok kişide PS4 var illaki getirmeleri gerekiyor gibi geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.