Red Dead Redemption Trigoly Geliyor!

Arkadaşlar Almanya'da Epic Store'da çalışan bir akrabam sayesinde aldım haberi. Orada grafik tasarımı yapıyor. Ve ondan RDR Trigoly adında bir tasarım yapmalarını istemişler. Onun da anladığı kadarıyla RDR 1 - 2 PC'ye geliyor. Büyük ihtimal komisyon yüzünden Steam ile anlaşamadılar. Net bir tarih yok fakat 2019 sonu çıkabilirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunun gelme olasılığı var. Ama ikinci oyun yeni çıkış yaptı. Çok fazla dedikodu var. Bakalım ne olacak.
Hocam ilk oyunla ikincisinin hikayeleri yapboz gibi birbirini tamamlıyor. GTA serisi gibi değil. Bu yüzden 2 oyunu tek paket yapıp 60 dolara satmaları daha mantıklı. Belki GTA V gibi yeni jenerasyonla çıkarırlar ama çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.
En az 600 TL olur diyorum var mı arttıran.
Bu bizim ülkemize özel bir şey. Eğer Epic Store'da çıkıcaksa Türkiye özel bir fiyat olucağına eminim. Adamların amacı bir platform oluşturmak ve bunu Quantic Dream ile yapmaya başlıyacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Dead Redemption 2 mutlaka PC'ye gelecektir ancak bu habere pek itibar ettiğim söylenemez.

Bu haber daha dün filan yalanlandı benim bildiğim. Söylentinin kaynağı bir forum, söylentiyi çıkaran kişi Mario için de Epic Store'a gelecek demişti.

https://www.youtube.com/watch?v=ftDPeQvidMc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…